2777
2789
چه دکتر احمقی چرا پروژسترون نداده  فعلا تا میتونی استراحت کن  خیلی خیلی استراحت کن و ...

دكتر پروژسترون نداده چون خدايي نكرده اگه قلبش تشكيل نشد راحت بتونه سقط كنه

ميخواد اول ببينه قلب تشكيل ميشه يانه بعد دارو بده 

كه به نظرم منطقي تره و كار درستي ميكنه

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی فقط گفت صب کن اگه سقط نشد و خونریزی نداشتی بیا سونو دو هفته دیگه

کلا نامید بوده دکتر

اما نگران نباش به منم گفتن سقط میکنم اما تا ۷ماهگی نگه داشتم بعد سزارین شدم اگر تونستی یه دکتر دیگه برو

دکترم نه شاف داد نه داروی خاصی به نظرتون برم پیش یه دکتر دیگه ام؟

عزيزم منم مثل شما بودم يا پوچ ميشد باردازيم يا قلبش تشكيل نميشد 

الان هم امپول ميزنم هم اسپرين مصرف ميكنم شكر خدا تاثير كرد 

حداقل يه اسپرين بخر بخور .كمك كنه به خونرساني شايد قلبش تشكيل بشه 

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١
باوتاربخ پریودیم هفت هفته و ۴ روز

با سونو سن حاملگيت چقدر بود؟برگه ي سونو تو داري؟

اسپرین خطرناک نیست سرخود مصرف کنم؟

نه بابا فكر نكنم 

اگه بخاطر بچه ميگي كه نه اصلا

عزيزم الان از يكي پرسيدم گفت چون هماتوم داري نبايد اسپرين مصرف كني 

نخورش عزيزم

حتما برو خواهر شوهر من الان ۱۲ هفته است اونم مثل شما جنین قلب نداشت دکترش ویتامین داده بود با پروژست ...

آره این دکترایی که اسم دارن فقط اینقدر سرشون شلوغه که انگار اصلا دقت نمیکنن

شما خونت منعقد میشه؟ چه آمپولی استفاده میکنی؟

اره عزيزم لخته ميبنده و به جنين نميرسه 

وقتي ميرم سونو يا ميگن پوچه يا ميگن قلب نداره 

چون خون نميرسه تا تشكيل شه 

الانم هم امپول ميزنم هرروز هم اسپرين