2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه لطفا کمکم کنید

56 بازدید | 15 پست

بچه ها پسرم سه سالشه مریض شده ابریزش بینی داره و میگه گلو درد دارم تب و سرفه نداره دکتر بردم یه شربت سرماخوردگی داد که تو خونه خودم داشتم همونو خوبش نکرد چیکار کنم که بینیش باز شه و راحت نفس بکشه چی بدم بخوره خوب شه خیلی اذیت میشه 😞فک کنم ویروسیه و از بچه های فامیل گرفته

وقتی میخوابه پیاز بزار تو گوشش.

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان که به شدت بی اشتها هستش....همون داروهاشو بده....ویروس دوره داره....تا چند وقت دیگه خود به خود خوب میشه...نگران نباش...

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
واقعا؟

اره خیلی خوبه

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
الان که به شدت بی اشتها هستش....همون داروهاشو بده....ویروس دوره داره....تا چند وقت دیگه خود به خود خ ...

بخاطر این ویروس کوفتی میترسم دوباره ببرمش دکتر فک کنم خود دکترام بخاطر کرونا سعی میکنن دارو ندن کلا یه شربت سرماخوردگی داد

چه جوری بزارم روی گوشش؟یا کوچیکتر کنم بزارم داخل گودی گوشش

اره یه تیکه کوچولو بزار تو گوشش.هم گلوش خوب میشه هم بینیش

بخاطر این ویروس کوفتی میترسم دوباره ببرمش دکتر فک کنم خود دکترام بخاطر کرونا سعی میکنن دارو ندن کلا ...

عزیزم‌من کلی تجربه ی سرماخوردگی بچه دارم....شما تبش رو‌کنترل کن...دارو زیاد مهم نیست...یک هفته تا ده روز بدون دارو هم‌خوب میشه....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...!