2777
2789
میخواستم اون موقع برم مادرشوهرم بدش اومد گفت این حرفا چیه🤷‍♀️😕اما هزینه ش فک کنم مثل ویزیت معمولیه ...

نه عزیزم ۲۰۰ به بالاس

مخالفی با نظرم ریپلای نکنننن خانوم محترم و با شخصیت💞هر روز برای هدفم میجنگم، اینگونه هر روز نزدیک و نزدیک تر میشوم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت هم بفرست گواهي بكارت بگيره

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
حقارت تا کی؟!!!!

درسته منم قبول دارم پسرم بايد بره و...

ولي حقارت اين نيست ي گواهي بگيري ي عمر خودتو از حرف و حديث راحت كتي

حقارت اينه ك اينجا هزار مورد ديدم خون نيومده يا هرچي شوهرشون هنوز بعد چند سال شك داره!!!

نگو طلاق بگيرن ك اينقدم راخت نبست

اين حرف دقيقا مثل همونه تو عقد ميگن شوهرته هركاري خواست بكنه بعد خدايي نكرده مشكل پبش بياد فقط دختره ك ميسوزه

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

من که تازه عقد کردم تا ب شوهرم گفتم بریم؟ گواهی بگیریم کلی عصبانی شد و قهر کرد ..گفت یعنی چی این حرف مگ اعتماد ندارم بهت ...ای کاش همه بفهمند که این کار توهین ب شخصیت دختره

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 
چ لزومی داره ب خانواده شوهرت ثابت کنی ک سالمی؟اگه شک داستن غلط کردن اومدن خواستگاری

والا حرفتو باید با طلا نوشت خواهری

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
میخواستم اون موقع برم مادرشوهرم بدش اومد گفت این حرفا چیه🤷‍♀️😕اما هزینه ش فک کنم مثل ویزیت معمولیه ...

ن من رفتم دکتر ی دختره اومده بود دکتر پول مهری ک پای برگه زد رو گرفت نمیدونم چقد بود ولی میدونم دختره خیلی اعتراض کرد  ک چرا اینقد زیاد

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
والا حرفتو باید با طلا نوشت خواهری

اخه اصلا قابل هضم نیست

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

منم رفتم 

ولی متنفرم 

یادمه مامانم خیلی میگف ببریم ولی یادمه اونروز از همسرم مادرم مادرشوهرم بابام بدم‌میومد واقعا درسم مزخرفیه

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
من نرفتم و به نظرم هیچکس هم نباید بره اگه کسی حرف تو رو باور کرد که کرد نکرد بدون این به درد زندگی ن ...

نه اتفاقا به نظر من کار خوبیه.نه اینکه با خانواده شوهر بره یا به اونا نامه بده ولی مدرکی دست خودش باشه یکی از دوستان من توی نامزدی از دست داده بود.بعد چند وقت به مشکل خوردن و پسره گفته بود این اصلا نداشته.

فقط میگه زور بزن 😂😂😂

آدم بادش درنره؟

من بخاطر ترس از رابطه رفتم گفت بذار معاینت کنم باذوق میگفتا خانوم دکتره نمیدونم چرا ذوق میکرد😂😂😂😂

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره