2777
2789

ترا خدا تو قنوت نماز وترت واسه امضای من دعا کن ترا خدا

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ☆

اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ☆

انشالله حاجت روایی شما؛ قبول باشه. التماس دعا. 

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚

مارال جان الهی حاجتت روا گلم . ۱۴ تا صلوات ب نیت ۱۴ معصوم ان شاالله حاجت روا شی

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

سلام مارال جان . خوبی دوست خوبم . ب یادت بودم . تاپیک که زدم اودی جلو چشمم . عزیزم برات چند تا صلوات فرستادم . ان شاالله حاجتت ب زودی روا 🌹

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
سلام مارال جان . خوبی دوست خوبم . ب یادت بودم . تاپیک که زدم اودی جلو چشمم . عزیزم برات چند تا صلوات ...

مرسی پفسه جان.ایشالا حاجتت بزودی روا شه.خیر ببینی عزیزم.منم برای حاجتت الان یه تسبیح صلوات میفرستم

مرسی پفسه جان.ایشالا حاجتت بزودی روا شه.خیر ببینی عزیزم.منم برای حاجتت الان یه تسبیح صلوات میفرستم

خیر ببینی عزیزم ممنونم مارال جان . اما فعلا ک خبری نیست انگار😔😭

منم حال روحیم داغونه.فکر نکنم حاجت بگیرم 😔😔خیلی ناامید شدم

نمیدونم چرا اینجوری میشه اخه 😔اما ناامیدی از شیطانه ان شاالله همین امروز جفتمون حاجاتمون ختم بخیر میشه

نمیدونم چرا اینجوری میشه اخه 😔اما ناامیدی از شیطانه ان شاالله همین امروز جفتمون حاجاتمون ختم بخیر م ...

ایشالا.والا هرکی هرچی میگه میخونم به عالم وآدم التماس دعا میدم.آخرشم نه دعای خودم نه دعای کسی درحقم نمیگیره.ولی خدایی واسه چندنفر از نزدیکام دعا ونذر کردم خداروشکر حاجت گرفتن

ایشالا.والا هرکی هرچی میگه میخونم به عالم وآدم التماس دعا میدم.آخرشم نه دعای خودم نه دعای کسی درحقم ...

دقیقا این حرفه منه.باخودم میگم من بدم من بنده روسیاه خدا . به این همه ادم ک میگم دعام کنین اونا ک خوبن من بازبون انا ک گناه نکردم پس چرا نمیشه پس کجای کار اشتباهه اخه دلم گرفته واقعا