2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا چی

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

من ب موهام میزنم. میگن واسع رشد مو خوبه

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜

من روز پانزده پریودی هستم. از سه روز پیش شروع کردم ب خوردن. ترشحاتمو زیاد کرد توی همین سه روز😧

و اینکه نفخ کردم. منم قطعش کردم

تنبلی تخمدان دارم . فولی خوب نمیسازم 😔

نی نی من کجایی ؟ تو کجایی؟ ندارم در سرم جزتو هوایی. کجایی؟ تو کجایی؟😔😔
من روز پانزده پریودی هستم. از سه روز پیش شروع کردم ب خوردن. ترشحاتمو زیاد کرد توی همین سه روز😧 و ا ...

😔😔چه جالب من دوره اول که شروع کردم تا مصرف میکردم هیچ علایمی نداشتم به غیر از تیر کشیدن های پراکنده،ولی وقتی ۱۵روزم تموم شد یک هفته فقط ترشح داشتم با حجم زیاد مثل سفیده تخم مرغ خام و درد شدید

بعد دو هفته پری شدم اونم با حجم زیاد خون سیاه و لخته 

بعدش دوباره اقدام کردم منتظر که پری نشدم فکر کردم که باردارم اما نبودم که تو ۴رمضان پری شدم اما حجم خونم طبیعی و کم بود بعد پاکی دوباره پیاز درمانی کردم فقط وقت افطار و عرق رازیانه و بومادران با عسل خوردم

یه هفته مونده به تاریخ پریودی که میشد ۸خرداد عرق هارو قطع کردم هنوز هم پری نشدم 

تا امشب که رحمم خیلی درد داره و تیر میکشه

کسی تجربه داره

من تخمدان پلی کیستیکم به خاطر اون میخورم

اینو یادم رفت بگم وقتی اولین بار پیاز درمانی کردم ۱۲روز فقط لکه قهویی ازم خارج میشد مثل اینکه پریود ...

تجربه نکردم. اما فکر کنم هورمونات بهم ریخته

من سیاهدانه عسل خوردم. اینطوری شدم. رفتم ازمایش پرولاکتینم رفته بود بالا. یه ماه علاف اون شدم

اب پیاز میگن پرولاکتینو میبره بالا

گلم دیگه نخور

تجربه نکردم. اما فکر کنم هورمونات بهم ریخته من سیاهدانه عسل خوردم. اینطوری شدم. رفتم ازمایش پرولاکت ...

ممنون عزیزم ازمایش هورمونی دادم هیچ مشکلی نبود

پرولاکتینم تازه دادم پایین بود خیلی و الحمدلله مشکل نبود فقط سونوم پلی کیستیک نشون داد

ممنون عزیزم ازمایش هورمونی دادم هیچ مشکلی نبود پرولاکتینم تازه دادم پایین بود خیلی و الحمدلله مشکل ...

یعنی بعد از پیاز درمانی ازمایش هورمون دادی؟

میگن اون مایع قهویی کیست هات که کنده شده نمیدونم 

تازه دو هفته هم تزریق عسل و زاج و روغن زیتون داشتم واژینال البته تو دی ماه نمیدونم شاید به خاطر اون بوده