2777
2789
عنوان

چقدر نی نی سایت تباه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 90 پست

آره اصلا تاپیکهای مربوط به سایت بارداری وبچه دار واینا کمه..وقتی هم هست کسی نیست جواب بده..همه دنبال جنجالن

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو ی کاری کن خوب بشه

یه دست صدا نداره همه باید خودشون رو اصلاح کنن

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت
حالا چی شدههه

تاپیک قبلی منو ببین اومدم میگم خوابم ناجور شده اخرشم گفتم مجردم باز چند نفر اومدن گفتن حامله ای و طلاق و فلان. اولین بار نیست همچین چیزایی میبینم

دلخوش به دنیای خویشم☘

هر کی تو این سایت تاپیک های مختلفی خودش ممکن زده باشه ک ربطی ب سایت نداره 

طبیعت هر کسی 

ولی بعضیام شورشو دراوردن 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
شما چرا کاربری قبلیتو برنگردوندی؟

برگردونده نشد ديگه 

از شانس بد😑😑😑 البته با اون ايميل ب كاربري بهم برگردوند خانوم تهراني ولي مال سال ٩٥ بود 

مال خودم سال ٩٠ بودد☹️

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰
آدما باهم متفاوتن شما نمیتونی کسی رو زور کنی طبق درخاست شما باشه

من چیکار به اخلاق کاربرای اینجا دارم؟!! من میگم کاربرد این سایت طرح مشکل های جدی و راه حل دادنه نه اینکه بیای بگی به خواهر شوهرم چی بگم. شورش و دراوردن

دلخوش به دنیای خویشم☘
اگ جواب مسخره میگیرن مطمن باش تاپیکشون خیلی مسخره بوده دوستان محبت کردن اونجوری جواب دادن

شما خودتم یکی از اونایی. لطفا تو تاپیک من نظر نده ممنون میشم و خداحافظ

دلخوش به دنیای خویشم☘