2777
2789

من تازه زایمان کردم..نوزادم بیست روزشه..شیرم خیلی کم و آبکیه..درمورد تغذیه هم خودم حس میکنم خوب میخورم..میشه تجربه اتونو بگین چی بخورم در عین اینکه شیرم قوی و غلیظ بشه خودم لاغر نشم؟؟؟

عزیزم من خودم موقع زاجی خیلی تشنم میشد همش چایی زیره و نبات میخورم خییللللی شیرم زیاد شد ماشالله

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر آبکی معنی نداره

آبگوشت ساده بخور نخود لوبیا نداشته باشه

مالت جو عالیه 

ماش پخته با شوید

ادویه هم به غذاها و نزن برای بچه خوب نیست

تا نی نی میخوابه بخواب کارهای خونه مهم نیست

استراحت کافی لازمه

حرص هم نخور با مشورت دکتر یه شیر خشک بگیر وقتی کامل شیر خودت رو خورد کمی درست کن بده بخوره ولی سر شیشه حتما تنگ باشه یا با قاشق و سرنگ بده

شیرخشک  که بهش میدم چون باشیرم سیر نمیشه

باور کن مهم نیست 

فقط خواب و استراحت کافی 

قرص شیر افزا هم خوبه

کافئین کاکائو هم نخور خوب نیست

فقط حرص نخور کم آمد شیرخشک بخوره کنارش 

هیج ایرادی نداره 

شیرت غلیظ شد؟لاغر نشدی؟

اره خیلی هم غلیظ و پرچرب هم زیاد.چرا من خیلی اضافه وزن داشتم خودمم خوراکمو رعایت کردم کم کردم

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖