بچه ها😭😭
یک سال پیش برام یه خواستگار اومد تووووووپ وضعشون توپ خانوادش عالی ینی از بچگی دوس داشتم عروس این خانواده باشم دورادور آشنا بودیم ولی هیچ وقت پسرشونو ندیده بودم گویا این منو دیده بود اومدن اول ک مامانم نذاشت بهم بگن خواستگاری کرده از من( کلا هر کی خواستگار میاد ب من نمیگن رد میکنن) اینو آبجیم گف خوبه باید بدونه بعد مامانم گف مشروب خوره بدون اطلاع من رد کردن بابام نمیدونم نظرش چی بود کلا ی جوری ماس مالی میکنه مامانمممم😡😡 خونم و ب جوش آوردن ایناااا😡😡
اصلا من آدمی نبودم تو این ۲۰ سال زندگی ب خودکشی اینا فک کنم داغونم کردن اینا داغووووون
من از پسره خیلیییی خوشم میومد انتظار داشتم دوباره بیان😞😞هیییییییی
امروز شنیدم پسره زن گرفته😭😭😭😭😭😭 من دختررو میشناسم ب شدت دختر خوب و خوشگل من اتفاقا ب پسرداییام میگفتم توروخدا من با این دختر دوستم خ خوووبه بیاین اینو بگیرین این اومد گرفت😭😭😭😭۱۰ سال اختلاف سن دارن
ینی چاقو بزنین خونم در نمیاد💔 میخام فحش بدم میبینم مامانمه نمیشه دارم میمیرم ینییی😭😭😭 این چجورشه آخه خستم کردننننن😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔
بچه ها توروخدا برام دعا کنین زودتر بختم باز شه🙏😭 خدا شاهده اگه شوهر کنم شوهرم از این پایین باشه بد میبینن خیلییییی بد قطع رابطه میکنم اصلا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭