2777
2789
عنوان

چرا مامانم اینقد منو عذاب میده😭🤧

1065 بازدید | 70 پست

بچه ها😭😭

یک سال پیش برام یه خواستگار اومد تووووووپ وضعشون توپ خانوادش عالی ینی از بچگی دوس داشتم عروس این خانواده باشم دورادور آشنا بودیم ولی هیچ وقت پسرشونو ندیده بودم گویا این منو دیده بود اومدن اول ک مامانم نذاشت بهم بگن خواستگاری کرده از من( کلا هر کی خواستگار میاد ب من نمیگن رد میکنن) اینو آبجیم گف خوبه باید بدونه بعد مامانم گف مشروب خوره بدون اطلاع من رد کردن بابام نمیدونم نظرش چی بود کلا ی جوری ماس مالی میکنه مامانمممم😡😡 خونم و ب جوش آوردن ایناااا😡😡

اصلا من آدمی نبودم تو این ۲۰ سال زندگی ب خودکشی اینا فک کنم داغونم کردن اینا داغووووون

من از پسره خیلیییی خوشم میومد انتظار داشتم دوباره بیان😞😞هیییییییی

امروز شنیدم پسره زن گرفته😭😭😭😭😭😭 من دختررو میشناسم ب شدت دختر خوب و خوشگل من اتفاقا ب پسرداییام میگفتم توروخدا من با این دختر دوستم خ خوووبه بیاین اینو بگیرین این اومد گرفت😭😭😭😭۱۰ سال اختلاف سن دارن 

ینی چاقو بزنین خونم در نمیاد💔 میخام فحش بدم میبینم مامانمه نمیشه دارم میمیرم ینییی😭😭😭 این چجورشه آخه خستم کردننننن😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔

بچه ها توروخدا برام دعا کنین زودتر بختم باز شه🙏😭 خدا شاهده اگه شوهر کنم شوهرم از این پایین باشه بد میبینن خیلییییی بد قطع رابطه میکنم اصلا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

مامانای مردم خودشون میرن برا دختراشون پیدا میکنن یا مثلا میبینی دخترشون ی چیز خوب تور کرده حمایتش میکنن بخدا اگه بدونن من با کسی حرف زدم میکشنم بخدا دیگ رد دادمممممم رددد😞😞😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانای مردم خودشون میرن برا دختراشون پیدا میکنن یا مثلا میبینی دخترشون ی چیز خوب تور کرده حمایتش می ...

بچه اول هستی؟ 

یه روزی میام اینجا مینویسم که به هدفم رسیدم خدایا شکرت 😍
اگه خیلی میخواستت که زود یکی دیگه رو نمیگرفت

😞 ۱ سال و نیمه گذشته بعد ۳۰ سالشه چقد میموند دیگه؟🤧 بعدم سنتی بود دیه دوست اینا نبودیم ک

خب قسمتت نبوده مطمئن باش اگر قسمتت لود جور میشد بعدم پول واقعا خوشبختی نمیاره 

مشروب خوری هم چیزی نیست که بتونی راحت باهاش کنار بیای 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

حتما قسمت نبوده.خودتو زجر نده حالا دیگه

ایشالله یه بهترش بیاد

از کجا معلوم با این خوشبخت میشدی؟؟؟؟بعدم مامانت حتما خوشبختیتو میخواد

من_شاه_شطرنجم.💗مرسانا1996💗elnazi75💗💗اینا کاربری های قبلمه نوشتم تا دوستای گلم منو بشناسن.....خیلی دوستون دارم دوستای مهربونم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘

من نذاشتم به خاطر مهریه کم شوهرمو ردش کنن

گفتم با این همه مهریه راضی ام

خداروشکر میکنم بهترین تصمیمم بود👌

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

شاید ازپسره یچیزی دیدن نمیخان بدونی... بعدشم همه چیز ک مسائل مالی نیست اومدیمو طرف پول دار بود ولی چشش میدوئید😐

زندگی رو هر جور دوست داری بگذرون!!                       یادت باشه، روزنامه ی روز شنبه، زباله ی.                          روز یکشنبس!! 😎^_^