2777
2789
من و دوستم پارسال رفتیم پیشش هم فال میگیره هم دعا مینویسه دوستم دعا گرفت ازدواج کرد فال و دعاهاش ...

كدوم شهره عزيزم 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۶

ببین عزیزدلم

خواهرانه بهت میگم ، خواهشا وقت بذار به حرفهام فکر کن

اول اینکه اصلا به ازدواج فکر نکن ، ازدواج باید خودش پیش بیاد

با فکر دائم و غصه خوردن و مقایسه خودت با دیگران کاری از پیش نمیبری بلکه روز به روز افسرده تر هم میشی

دوم اینکه آدم توی سن مناسبی که به بلوغ فکری و روحی لازم رسیده باشه ازدواج میکنه و خدا صلاح بنده هاشو بهتر از هرکسی میدونه

پس هیچوقت بااصرار زیاد و دعا و ..... چیزی رو از خدا نخواه ، بسپر به خودش که وقت و فرد مناسب رو برات در نظر بگیره و تعیین کنه

سوم اینکه آدم تو سن بالا یه ازدواج توپ و فوق العاده عالی و موفق داشته باشه بهتر از اینه که تو سن پایین یه ازدواج معمولی یا حتی خدای ناکرده بد و ناموفق داشته باشه و شکست رو تجربه کنه

چهارم اینکه روی اعتماد بنفس خودت شدیدا کار کن ، خودت رو قوی بار بیار ، درستو خوب بخون تا یه مقطع عالی ، یه هنر حتما یاد بگیر ، ورزش کن ، کار پیدا کن تا استقلال مالی بدست بیاری و هم برا خودت خرج کنی هم پس انداز کنی ، بخودت برس و ..... کاری کن آرزوی هر پسری باشه که تورو بدست بیاره

در نهایت اینکه بدون داشتن یه زندگی خوب و موفق حتما درگرو ازدواج نیست . ازدواج خوبش خوبه . خوشحالی و سرخوشی و موفقیت خودت رو وابسته به یک مرد ندون

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
من و دوستم پارسال رفتیم پیشش هم فال میگیره هم دعا مینویسه دوستم دعا گرفت ازدواج کرد فال و دعاهاش ...

عزیزم کدوم شهری؟

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
خوب شماره ای اسمی چیزی ازش دارین؟

دنبال این چیزا نرو عزیزم

زندگیتو‌ سیاه میکنه

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
چرا؟ یعنی این چیزا وجودنداره؟

چرا عزیزم

دعا و سحر و جادو و طلسم و ..... همه وجود دارن

منتها ما نباید دنبال این چیزا بریم

زندگیمون رو بسپریم به دستهای پر قدرت خدا ، به خودش توکل کنیم ، بااعتقاد قلبی کامل ازش بخوایم خیروصلاحمون رو سرراهمون بگذاره

خدا مهربونترین موجود عالم هستش

برا بنده اش بهترینها رو میخواد

چه بسا چیزی رو ازش میخوایم و صلاحمون در اون نیست و بهمون نمیده

و چیزی رو فکر میکنیم بده به ضررمونه ولی بهمون میده و ما بعدها حکمتشو میفهمیم که سودمون در اون بوده

هیچوقت نباید بااصرار چیزی رو بدست آورد

آدمیزاد توی این دنیا دنبال هرچیزی بره خدا هم به همون چیز واگذارش میکنه

سوره نور و ياسينو بهون

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
من اصفهانم ایشون شیرازه زمانی که دانشجوی شیراز بودم رفتم پیشش

منم اصفهانم .. 😖😖😖

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)