2777
2789
عنوان

از رابطم به خانوادم بگم یا ن؟؟

544 بازدید | 36 پست

با کسی ک دوستم قصد ازدواج داره به خانوادم بگم 2-3ماه دیگه؟؟؟

یا حداقل به مامانم؟؟

اخه اون کل خانوادش میدونن جریانو 

به نظرتون کار درست چیه؟؟

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

به مامانت بگو البته وقتي تصميمتون جدي شد ااز الان بگي بعد يه مشكلي پيش بياد يكم ديرتر بيان همش بهت گير ميده. از من گفتن بود 🤕

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار بیاد خواستگاری 

من با شناختی ک از مامانم دارم مال گفتن نیس جنبه اشو نداره سر هر بحثی بعد میگه از دس در رفتی 

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🌹سومین کاربری به علت زبون درازی در حرف حق😉☝🏻
اخه اصرار میکرد به خانوادت بگو

بگو شما زنگ بزنید بگید

والا مامانت ناراحت نمیشه بگی دوست پسر دارم؟؟

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
بذار بیاد خواستگاری  من با شناختی ک از مامانم دارم مال گفتن نیس جنبه اشو نداره سر هر بحثی بعد ...

من اصن نمیدونم واکنش مامانم چی میتونه باشه برا همین 2 دلم

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

عجیبه معمولا دخترا میگن و پسرا به خانوادشون نمیگن این خودش گفته و اصرار داره شما هم بگی.

خب بگو، بعدا بیاد خواستگاری باید بگی میشناسیش که میخوای جواب مثبت بدی بعد نمیگن علم غیب داری!

.                                                                  
من اصن نمیدونم واکنش مامانم چی میتونه باشه برا همین 2 دلم

باید مامانتو بشناسی مثلا من یبار قبلا گفتم خیلی هم تحقیر شدم هم بدرفتاری هم محدود با اینکه طرف فامیل بود و دوسم داشت 

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🌹سومین کاربری به علت زبون درازی در حرف حق😉☝🏻
بگو شما زنگ بزنید بگید والا مامانت ناراحت نمیشه بگی دوست پسر دارم؟؟

اره شایدم بهش بگم به مامانت یگو زنگ بزنه ولی خب چی بگه؟؟؟ بگه پسرم با دخترت دوسته؟؟ یا بگه میخان اشنا شن؟
؟

اره شایدم بهش بگم به مامانت یگو زنگ بزنه ولی خب چی بگه؟؟؟ بگه پسرم با دخترت دوسته؟؟ یا بگه میخان اشن ...

بگه میخوان اشنا شن شما اجازه میدید؟احترام به خانوادت دیگه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد