2777
2789
عنوان

از رابطم به خانوادم بگم یا ن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 36 پست
منم همین فکرارو میکردم اما جنبشو نداشت بهش نمیگفتم 

پ میزارم قبل خاستگاری بش بگم

یا میگم مامان اون ب مامانم بگه

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من گفتم اگه مامانم بدونه شاید بیرون رفتنا و... راحت تر باشه و رابطمون جدی تر شه    

عزیزم اگه قصدتون ازدواج هست زیر نظر خانواده ات باهاش بیرون برو واسه آینده ات خیلی بهتره 

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
عزیزم اگه قصدتون ازدواج هست زیر نظر خانواده ات باهاش بیرون برو واسه آینده ات خیلی بهتره 

چرا بهتره برا ایندم؟

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
چرا بهتره برا ایندم؟

من 3 سال با شوهرم دوست بودم بنظرم اشتباست الان برمیگشتم دوست نمی‌شدم وقتی دوست شدی دیگه نمی‌ترسند از دستت بدن و از خیلی از حق و حقوقت میگذری 

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
من 3 سال با شوهرم دوست بودم بنظرم اشتباست الان برمیگشتم دوست نمی‌شدم وقتی دوست شدی دیگه نمی‌ترسند از ...

خب وقتی به خانواده ها بگی بدتر نیس؟؟

حس نمیکنن دیگه ب دستت اوردن؟؟

خب وقتی به خانواده ها بگی بدتر نیس؟؟ حس نمیکنن دیگه ب دستت اوردن؟؟

نه وقتی باخانواده ها بگی و رسمی بیان خواستگاری و خانواده ات جواب بده  همیشه ترس دارند و اون موقع خودت میتونی خودتو بگیری و خواسته هات ببری بالا این عقیده من هست 😂😂😂 از طرفی بیشترین خاطرات خوشم مال دوران دوستی و نامزدیم هست 😂😂😂 بنظرم زیر نظر خانواده‌ات نامزدی کن بعدشم میتونی هم دوست باشی و هم نامزدش