2777
2789

دو‌هفته ای بود ترشح داشتم رفتم دکتر بهم پماد اکتی ژل داد که داخل واژن استفاده بشه، چون پریود بودم از چند روز پیش شروع کردم استفاده رو ،وقتی میزدم میسوختم اولش.

همچنان سوزش و خارش داشتم تا اینکه امروز متوجه شدم نمیتونم راحت راه برم،داخل واژنم رو نگاه کردم یکی از لابیاها(لبه های کوچک) قسمت بالاییش ملتهبه،و روش مثه ساییدگی صورتی شده.خیلی هم درد داره.

این چیه؟؟؟؟ من خیلی میترسم.

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیز عجیبیه میترسم تا فردا هم بتونم برم دکتر سکته میکنم

گاهی اوقات عفونت باعث تورن وقرمزیه لبیاها میشه داروهاتو کامل مصرف کن شاید خوب شدی عنبر نسا دود کن تو آب وجوش شیرین ونمک بشین 

خدایا خیلی شکرت   
گاهی اوقات عفونت باعث تورن وقرمزیه لبیاها میشه داروهاتو کامل مصرف کن شاید خوب شدی عنبر نسا دود کن تو ...

دکتر گفت عفونتت خیلی کمه،یه بسته فلوکونازول ۱۰۰ داد و این پماد واژینال رو

باشه از امشب جوش شیرین و عنبرنسا رو شروع میکنم

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه