2777
2789

😔از کار بیکار شده بهش میگم زودتر کار پیدا کن گرفته کلی کتکم زده شونمو داغون کرده خیلی حالم بده خیلی خاهرش یکاری کرد بیکار شده خیلی حالم بده سنمم 19.باای سن بیوه شدن سخته ب نظر شما چیکار کنم میگه ب تو ربطی نداره من هرکاری کنم تو نباید تو روی من وایسی من مردم خیلی داغونم الانم رفت بیرون بهم میگه خرجتو میدم ولی دیگه شوهرت نیستم   توروم میگه برو ازخونه بیرون😔بعد میخام برم نمیزاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون از کار بیکار شده به اندازه کافی داره فشار رو تحمل میکنه نبایدم شمام اینقد تحت فشار میزاشتی باید دلداریش میدادی میگفتی ناراحت نباش کارم پیدا میکنی دنیا که اینجوری نمیمونه نه اینکه بگی برو برو کار پیدا کن ولی حق هم نداشته کتکت بزنه

اون از کار بیکار شده به اندازه کافی داره فشار رو تحمل میکنه نبایدم شمام اینقد تحت فشار میزاشتی باید ...

شایدم مقصر من بودم ولی چرا هرچی میگم کتک میزنه اونم کتک محکم دیگه نمیگ زنم اینجا غریبه

😔😔😔😔😔😓😓

نه بابا طلاق چیه ببین اسی نباید الان باهاش تند برخورد کنی مطمئن باش اون به فکر هست مگه میشه بیخیال باشه تو این گرونی با زبون خوش بهش بگو خودتم اینور اونور بسپار ببین میتونی براش کار پیدا کنی انشالله مشکلت حل میشه و دلت شاد میشه عزیزم

مردا وقتی بیکار میشن چون مجبورن خرج زندگی رو بدن همیشه زنهاشون رو مقصر میدونن.شاید پیش خودشون فکر می ...

خیلی سنگ دله خیلی من باکلی شرایطش کناراومدم زنش شدم الان کلا دلم شکست میترسم طلاق بگیرم خانوادم ازم بریده شن