2777
2789

هفته ۱۶ بارداری هستم از دیشب سمت راست شکمم حساس شده نمیتونم سمت راستم بخوابم خیلی اذیت میشم انگار گلوله میشه ول میکنه یجوری ام بنظرتون چیه 

منم شونزده هفتم.عزیزم نگران نباش اونا وول خوردنای تودلیته

از این به بعد تکوناش بیشترم میشه.

جنسیتش مشخص شده واست؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم دختره

بسلامتی انشاالله تاپیک قبلیتو خوندم واکنش شوهرت چی بوده؟

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
به چی؟

آخه گفتی پسر دوسته شوهرت فهمید دختره چی گفت؟

خانوادش پسر دوستن خودش نه .خودش خیلی خوشحاله خداروشکر 

خب خداروشکر.اصل خودشه خونواده تو اولویت نیستن که.

انشاالله که سالم بیاد بغلت.دختر شیرینه کاش خدا هم منو لایق بدونه یه دختر بهم بده.خودم خواهر ندارم شوهرمم همینطور خیلی دختر دوس داریم

خب خداروشکر.اصل خودشه خونواده تو اولویت نیستن که. انشاالله که سالم بیاد بغلت.دختر شیرینه کاش خدا هم ...

ان شاءالله عزیزم مصلحت خدا هرچی باشه بابد راضی باشیم ان شاءالله صحیح و سالم وصالح و پر روزی باشن