2777
2789
عنوان

باردارم؟؟

132 بازدید | 18 پست

من این ماه درست توروزتخمک گذاریم اقدام کردم الان دوروزبه پریودم هست که بدنم گرگرفته ست قبلاسابقه نداشتم به شدت مشکل معده روده پیداکردم بی حال وکسلم وخسته وپاهام یخ میزنه کی مثل من بوده وبارداربوده به نظرم بی بی بگیرم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ صبرنداری بی بی بزن.منک دیگه ب علایم توجه ای نمیکنم چون میدونم حساس شدمو الکی هرچیزیو ب بارداری ربط میدم.خخ حتی سردرد هرچیزوخخ,مثل حامله ها قرص نمیخورمو اخرم پری میشم😂😂

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
بله همشونو داشتم

یعنی همون اولین موعد پری علایم داشتین؟ زود نیست؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
منم همینطور دقیقا😁

😅😅دوره سرگردونیه بنظرم.من این سیکلم ۳۸ام پری اومد.اصلا همش فکرمیکردم هستم ولی ی بی بی چن روز قبلش زده بودم منفی بود دیگه مطمن شدم نیستم الان دیگه ب بی بی ایمان اوردم😂😂

عزیزم ان شالله باردارمیشید

مرسی گلم ان شاالله شماهم باشی.چن وقته اقدامی؟