2777
2789
عنوان

اغا درسخووونا😭🤦🏻‍♀️

257 بازدید | 53 پست

میگم چرااااا من نمیتونم 1 ساعت درس بخونم دلم میخاد سرم بزنم ب دیوار 🤦🏻‍♀️😭

بچه ها تورگخدا راهکار بدید 

سال دیگ کنکور دارم هیچییییی نخوندم براش نااابود شد تمام فرصتام

میشه برای قبولیم تو رشته و دانشگاهی ک میخوام صلوات بفرسی❤️🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین  هر روز نیم ساعت بهش اضافه کن بعدا اروم اروم عادت میکنی جوری که دوس داری همیشه بخونی

از چن ساعت شرو کنم😭؟ 

رشتت چیه؟

من اونیم که به زودی با دست نشونم میدن میگن بابا خیلی موفقه تو زندگیش میخوام مثل اون باشم😎✌همین نکته که هنوز به اونجایی که میخای برسی نرسیدی باید به اندازه کافی برات انگیزه ایجاد کنه😌
تجربی

مگه هدفت چیه؟

من اونیم که به زودی با دست نشونم میدن میگن بابا خیلی موفقه تو زندگیش میخوام مثل اون باشم😎✌همین نکته که هنوز به اونجایی که میخای برسی نرسیدی باید به اندازه کافی برات انگیزه ایجاد کنه😌
خو باشع خیلی کمه به هرحال هرکسی یه ارزویی دارع ارزوی من گندس😔

منم زیاد بالاش کار نکردم.. 😑😑از قرنطینه تا حالا مثل ادم نخوندم... ولی خیلی وقت کمه بعید میدونم تو این وقت کم بشه.... 💔😑... ولی قبلا روزی 12 س میخوندم البته ن یهویی ها!! کم کم زیادش کردم شد 12 ساعت

زندگی رو هر جور دوست داری بگذرون!!                       یادت باشه، روزنامه ی روز شنبه، زباله ی.                          روز یکشنبس!! 😎^_^
منم زیاد بالاش کار نکردم.. 😑😑از قرنطینه تا حالا مثل ادم نخوندم... ولی خیلی وقت کمه بعید میدونم تو ...

از روزی چن ساعت شرو کردی؟