2777
2789
عنوان

یه اسم قشنگ بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 22 پست

رویای-رنگی

من یک اوتاکو هستم.......افتخار میکنم که یه اوتاکوئم!......از انیمه حمایت میکنم!.....انیمه به انیمیشن ها وپویانایی های کشور ژاپن میگن!که یک سبک خاص ومتفاوت نسبت به انیمیشن های سایر کشور ها داره!.....انیمه الان یکی از بزرگترین وپرطرفدار طرین سبک های انیمیشن جهانه😍😋😊

اسماتون گقشنگه ولی چیزی که گالری نداشتع باشه..بدون پیشوند گالریم قشنگ و خوش معنی باشه

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگلیسیشو بزار  bubble  میشد فک کنم

انگلیسیش تو ذهن موندگاره بنظرت؟؟  

کاربر قدیمیم کاربریم پریده  (تایپ،ترجمه،مقاله،پروپوزال،حل سوال و کللی کارای تخصصی و عمومی دیگه   خود را به ما بسپارید)
گالری مها

قشنگه ولی اسمی میخام که بدونه پیشوند گالریم قشنگ یاشه

گالری تاج 

‏قشنگه ولی دنبال اسمیم بدون پیشوند گالری

‏قشنگه ولی دنبال اسمیم بدون پیشوند گالری

نگاتیو 

زیباسازان 

چهره پردازان

نقش و نگار 

نگارستان 

خوش نگار 

البته نمیدونم اینارو برای نقاشی هم به کار میکیرن یا نه .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(