2777
2789

سلام دوستان.من ماه پیش قرص مدروکسی پروژسترون خوردم و امپول اچ سی جی زدم.تست میزدم‌منفی میشد.دو روز بعد پریودی ک قرصام تمام شده بود رفتم ازمایش منفی بود ولی باز پریود نشدم.دکترم گفت سه روز دیگه صبر کن دوباره‌برو ازمایش شاید باردار باشی تا مطمئن بشم بهت دارو بدم برای‌جلوگیری از سقط به بی بی چک اعتباری نیس.کوتاهی کردم گفتم چهار‌پنج روز بعدش میرم یعنی ۲۹ برج ک یهو به لک‌بینی افتادم و دو روز بعدش خیلی درد شدیدی زیر شکمم گرفت و یهو ی عالمه خون ازم خارج شد و ی کیسه افتاد دیگه‌کلا خونریزم قطع شد.رفتم سونو دادم دکترم کلی دعوام کرد گفت باردار بودی سقط شده دیواره رحمت ضخیمه.قرص مترژن داد تا ریزش کنه ولی فقط ی روز خونریزی داشتم بعدش دیگه هیچی.دیگه نخوردم قرص رو چون فقط حالت تهوع و شکم درد شدید داشتم.الان این ماه هنوز‌پریود نشدم نمیدونم ک باید برم ازمایش یا نه.باید به هوای‌همون ۲۰ ماهای قبل باشم یا ۲۹ ماه پیش‌.این ماه کپسول اوابوست هم یک روز درمیون یکی‌ میخورم با تجویز پزشک سینه هام به شدت درد میکنه مخصوصا زیر بغلم از دو هفته پیش تا حالا اینجوری نبودم.دوستان اگر‌کسی تجربه ای داره بگه لطفا چیکار کنم به نظرتون؟ تست هم میزنم‌منفیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.