2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که با توجه به چیزی ک میبینم واقعا مهندسای باتجربه و باسواد بیکار نمیمونن

بالاخره سواد و تجربه رو از توی کتاب نمیشه جمع کرد باید بری سرکار و عملی یاد بگیری و ببینی وگرنه فردا یه کارگر بیشعور سرکارت میذاره 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
بالاخره سواد و تجربه رو از توی کتاب نمیشه جمع کرد باید بری سرکار و عملی یاد بگیری و ببینی وگرنه فردا ...

همون دیگه به خاطر همین میگم تجربه هم مهمه خیلیا دوران دانشجویی میرن سرکار بی حقوق فقط برای تجربه

حیفه عزیزم فقط بحث پول نیست که.

اره میدونم... ولی شرایط کار واسه رشته م هم چیز ایده الی نیس. باید صبح از 6 بزنم بیرون تا 4 سر کارم برگشت هم 6 زودتر نمیرسم خونه .... جنازه م میرسه دیگع انرژی واسه بچه نمیمونه چون خیلی حقوقش هم ب چشم نمیاد دیگه قیدشو زدم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
همون دیگه به خاطر همین میگم تجربه هم مهمه خیلیا دوران دانشجویی میرن سرکار بی حقوق فقط برای تجربه

انقدر کار کمه و کارفرما به دانشجوها اعتماد ندارن که نگو و نپرس

۳۳

چه مهندسی خوندید؟

در چه حوزه ایی فعالیت دارید؟

بالاخره توی کوچه ما هم عروسی میشه اون چیزا که میخواییم میشیم

فعلا الحمدلله راضیم با همسرم در حال فکر کردن هستیم ببینیم چه کاری کنم که هم تولید باشه هم از ابعاد کوچیک بشه شروعش کرد هم قابلیت توسعه داشته باشه هم سود داشته باشه

واقعا چرا اینجوریند؟

مثلا شما در نظر بگیر من به عنوان یک کارفرما قراره یک دانشجوی صفرکیلومتر رو بیارم توی کارگاهم 

مثلا چهارتا الکتروموتور دارم این الکتروموتورها خب رسیدگی میخوان این دانشجورو بگم وایسا یاد بگیر بعد انجام بده 

گیریم زد نابود کرد وسیله رو اون وسط نزنه خودشو ناقص کنه بعد هزارتا وکیل و وصی و صاحب پیدا میکنه که آی تو بچه مارو به بیگاری گرفتی الانم باید خسارت بدی تازه خسارت هم بدی بعد جریمه بیمه و پرونده هاشم یه طرف😟😭

کی دوست داره خودشودرگیر این چیزا کنه