2777
2789
اطلاع ندارم ولی حوله هم هر بار استفاده کردی باید بشوری بعد جلو آفتاب پهن کنی اینم که سخته وگرنه بدتر ...

چه بدبختی داریما😖

فک نمیکردم لازم باشه هر بار شسته بشه

میخواستم شب به شب بشورمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بدبختی داریما😖 فک نمیکردم لازم باشه هر بار شسته بشه میخواستم شب به شب بشورمش

نه هر بار بشورش خودتو هم با آب و نمک یا آب و سرکه بشور شورتم نپوش شلوارتم گشاد باشه زودی میره عفونت دیگه نیازی به حوله نیس اگه هم خیلی خیلی شدید باشه دکتر بهت دارو میده

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
تو نت خوندم باعث عفونت میشه منم که عفونت گرفتم

فایده نداره... یه میکروب دیگه ایندفعه از اون حوله میگیری... علت عفونتت اون نیست شک نکن... اگه عفونت داری تحت نظر دکتر اول بطور کامل درمان کن بعد برای پیشگیری از عفونت دوباره لباس زیرهای نخی بپوش و هرروز عوض کن. اگه متاهلی قبل رابطه هم خودت و هم شوهرت دوش بگیرین... دوره پریود نوار رو زود به زود عوض کن. مهم تر از همه سطح قند خون و ویتامین دی بدنت رو چک کن. میزان نبودن اینا رو ایمنی بدنت تاثیر داره. آب و دوغ و ماست هم زیاد بخور.... دیگه هر چی داشتم رو کردم   

واقعا😲 تو نت خوندم فقط شبا بشورید برا روز بعد

نه باید هرروز بشوری

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

از سع تا دستمال حوله ی کوچیک و نازکتر باید  استفاده کنی برای خشک کردن اطراف ناحیه ی تناسلی.یعنی سع تا حوله ی کوچیک و نازکتر  مخصوص خشک نگه داشتن اون ناحیه بخر و ب صورت زاپاس تو لوازم بهداشتیت نگه داشته باش  هر زمان ک میری سرویس بهداشتی یکی از همون دستمال حوله هارو مثل پد های بهداشتی بزار تو لباس زیرت بمونه تا خوب رطوبت ناحیه ی تناسلی گرفته بشه.بعد زمانی ک مجددا رفتی سرویس بهداشتی حوله ی قبلی رو بشور و تو افتاب یا روی بخاری یا با اتو خشک کن و از حوله ی جدید استفاده کن  مثل پد بهداشتی بزار تو لباس زیرت بمونه،چرا ک  هم در هر لحظه ناحیه ی تناسلی رو  خشک نگه میداره هم  اینکه زمانیکه ک در مجاورت هوای بیرون قرار میگیره مستعد میکروب نمیشه و هم طبعت میگیره برای استفاده ی مجدد.ضمنن حوله های جدید ک گرفتی اول خوب بشور ک پُرزاش کاملا بره .چون واژن زنها قدرت مکش بالایی داره و امکان داره پُرزارو ب داخل بکشه .خوب بشور چن بار وقتی ک پرز هاش کاملا بره دیگه مشکلی برا استفاده نداره

فروشگاه اینترنتی لطیفان آماده ارائه محصولات (انواع حوله یکبارمصرف بهداشتی و اقتصادی) به‌صورت تکی و عمده هست. اگر خواستید، در دیجی‌کالا هم محصولات ما رو می‌تونید بررسی کنید.