2777
2789

من میخوام برای رفع عفونت دستمال کاغذیو بزارم کنار و بعد از دستشویی با حوله خودمو خشک کنم

حالا یه سوال مسخره دارم🤓

اون حوله رو کجا نگهداری کنم؟

تو جعبه که نمیشه چون خیسه

جایی هم آویزون کنم هم که ممکنه میکروب بشینه روش😶

حالا چیکار کنم😧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دسمال کاغذی که بهداشتی تره چه کاریه 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

اگه بخای از حوله استفاده کنی بایر بشوریش هر دفعه

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
تو نت خوندم باعث عفونت میشه منم که عفونت گرفتم

اطلاع ندارم ولی حوله هم هر بار استفاده کردی باید بشوری بعد جلو آفتاب پهن کنی اینم که سخته وگرنه بدتر عفونت میکنی

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است