2777
2789
عنوان

ساحلی خز شده؟

426 بازدید | 45 پست

من یکی خریدم هنوز نپوشیدم حس میکنم خز شده😑

میخواستم برا بیرون یا خونه خاله عمو دایی...😁واینا بپوشم البته با مانتو

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیلییی قشنگه 

بچه ها برای اینکه مچ پامم بیرون نیافته بنظرتون باجوراب شلواری زشت میشه؟

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

منم سه چهارتا دارم هیچ جا هم نپوشیدم 

چ زود خز میشه همه چی 

من تازه یاد گرفتم خط چشم بکشم چن روز پیش یکی گفت تو ی تاپیک 

ک خط چش و ریمل خز شده😞😞😞😩😩😩😂😂😂

اقا ارومتر برید مام برسیم

وااااا🙁 
نه خیلییی قشنگه  بچه ها برای اینکه مچ پامم بیرون نیافته بنظرتون باجوراب شلواری زشت ...

نه من دختر عمم مذهبیه ، هنیشه زیر دامناش جوراب میپوشه اصلا هم زشت نیست

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

نچ

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
الان این ترکیب واسه دختر ۲۰ خوبه؟

قشنگه بپوش.

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
منم سه چهارتا دارم هیچ جا هم نپوشیدم  چ زود خز میشه همه چی  من تازه یاد گرفتم خط چشم ...

اولین باره میشنوم خط چشم و ریمل خز شده باشه

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید