2777
2789

با پریودی

امضامو بخون لطفن...سلام من خوشحالم که تو نی نی سایتم دوسش‌دارم راحت میتونم ‌توش حرف بزنم..اخه دوس ندارم اطرافیانم از زندگیم بدونن(نمیدونم خوبه با بد😉)عاشق همسرمم..اونم واقعن ‌دوسم‌ داره...دارم‌درس میخونم ‌دانشجوم..بدترین اخلاقم اینه نمیتونم اخلاقای بدمو ترک‌ کنم...بهترین اینه که به شدت راستگوم...ادم ایدال گرایی هستم..از همه چیز‌بهترین... فیمنیست هستم ...بشدت معتقد به برابری زن و مرد...گیر دادن شوهر رو پای توجه و علاقه نمیزارم..وقتی برام گل میخره میزارم پای علاقه و توجه...دوستون دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سقط داشتم،با کدوم پریودی؟!!!

وقتی بعد سقط پریود میشی خود میافته پایین

امضامو بخون لطفن...سلام من خوشحالم که تو نی نی سایتم دوسش‌دارم راحت میتونم ‌توش حرف بزنم..اخه دوس ندارم اطرافیانم از زندگیم بدونن(نمیدونم خوبه با بد😉)عاشق همسرمم..اونم واقعن ‌دوسم‌ داره...دارم‌درس میخونم ‌دانشجوم..بدترین اخلاقم اینه نمیتونم اخلاقای بدمو ترک‌ کنم...بهترین اینه که به شدت راستگوم...ادم ایدال گرایی هستم..از همه چیز‌بهترین... فیمنیست هستم ...بشدت معتقد به برابری زن و مرد...گیر دادن شوهر رو پای توجه و علاقه نمیزارم..وقتی برام گل میخره میزارم پای علاقه و توجه...دوستون دارم
من از سه شب پیش سقط کردم،امروز‌سونو دادم،خونریزی شدییید دارم،دفع نشده که

عزیزم ببین شما الان سقط‌کردی باشه

فعلن ‌وایسا تا خونریزی کامل تموم بشه

بعد اون پریود میشی

توی پریودی خودش می افته......