2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترمن سه سالشه وزن ۱۶ قد ۱۰۲  استخوناش زدن بیرون

وا خوبه که ماشالا من میترسم تا سه سالگی همین بمونه وزنش 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
سلام عزیزم  خوبی  خیلی وقته ندیدمت  اوضاعت رو براهه😍

سلام عزيز دلم 😍 مرسي خوبم خدارو شكر فقط دارم مثل خرس ميخورم از خودم خسته شدم ديگه 😣 

الان همش استرسم شده پيدا كردن دكتر و بيمارستان واسه زايمان 😓

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
وای شمام کمه تورو خدا چیکار کنیم بخدا غصه ش منو کشته من خودم تپلم همسرم لاغر همشم خونواده ی همسرم می ...

منم زیاد شنیدم...ولش کن مهم اینه سالمه

گفتن سویق بده بخوره دادم ی مدت دوست داشت اما دیگه نخورد...

غذا خوب میخوره...اصلا براشون ماکارونی درست میکنم...

ولی پسر من به باباش رفته که لاغره...خانواده شوهرم همه لاغرن

پسره من دوسال و ۵ ماهشه ، ۱۲ کیلوعه با قد ۸۵😭😭😭

عزیزمممم بهش قطره و آهن واینا میدی برا قدش یا کلا قد خودت و همسرت چنده! 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
خدا نگه داره بچه تپل خوشکله ولی ما😔

اتفاقا قشنگی بچه به تپل یا لاغر بودنش نیست قشنگی بچه به جنب و جوش و سلامتیش.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
۲سال و جهار ماه ۱۴کیلو خیلی لاغر میزنه

با از مال من بهتره دیگه ببین برا من چیه

قدش چنده عزیزم ۱۲ که خیلی کمه دخترمنم ۳ سالست نزدیک ۱۶ کیلوس بشدت لاغره 

قدش ۹۱

هفته پیش چکاپ بردم از اخرین باری ک چکاپ برده بودم ۹ماه میگذشت 

توقف رشد داشت 

ازمایش کلی نوشته جوابش پس فردا اماده میشه ک ببینم علتش چیه 😭😭

خوبه كه وزنش 

وای حرفای اطرافیات آدمو دیوونه میکنه

پسر جاریم اونجوری بود.ازمایش دی سه داد.که خیلی پایین بود دی سه ش. الان دوماه قرص دی سه دکتر براش تج ...

عزیزم ازمایش دادم همه چیش نرماله خدا روشکر

عزیزمممم بهش قطره و آهن واینا میدی برا قدش یا کلا قد خودت و همسرت چنده! 

براش ی مکمل گرفتم دکتر داد گف همه اینارو داره خورد چندان فرقی نکرد خودم ۱۵۷ ام شوهرم ۱۷۶ قدم کوتاهه اما چون پسربزرگم ماشالله عالیه انقد نگرانم ک این چرا رشد نمیکنه

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
خوبه دیگه یعنی عالیه دیگه بچه دوساله مگه میخوای چند کیلو باشه من پسر داره ۴ سالش پر میشه فکر کنم ۱۵ ...

نه عزیزم چاق نه ولی دیگه اونقدم لاغر نه هرکی ببینه بگه این چیه

سلام عزيز دلم 😍 مرسي خوبم خدارو شكر فقط دارم مثل خرس ميخورم از خودم خسته شدم ديگه 😣  الان هم ...

اخی عزیزم 

همیشه سالم و سلامت باشی 

فدا سرت فقط چیزای چاق کننده نخور ک بعدا برا وزن اضافه دچار مشکل نشی 

خیلی حرفاشون نیش دار و سخته من هرچی به خودم گفتن و میگن مهم نبوده برام لامصب درمورد بچم بگت میمیرن

آره حتی من ب مادرشوهرم گفتم توی روزای قرنطینه سام مدام خوراکی میخورد چون حوصلش سر میرفت.گف چاقم ک نشده. هنوزم توی فامیل منتظرن از پسرم چربی آویزون باشه