سلام خانوما من پسرم 2 سال و 2 ماهشه الان 13 کیلو هست با لباس البته لباس تابستونه و کم ولی خیلی لاغره راستش قدش نمیدونم چنده نبردم بخاطر کرونا ولی همش میگن لاغره یه جوری میشم از بچگیم تا الان بهش مولتی و آهن دادم شما بچه هاتون چند کیلون یا تو این سن چند کیلو بودن و چیکار کنم تپل شه
زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
پسرم من هم وزن و هم سن پسر شماست. هر کی پسرمو میبینه میگه این ک فقط قد کشیده. اکثر آدمای دوروبرم حتی خانواده خودم این مسعله رو مدام ب روم میارن ک پسرم لاغره. وقتی بدنیا اومدگفتن شیرت کمه. بعدش ک ب غذا افتاد گفتن غذاتو اینجورو اونجور کن بش بده. ولی کلا پسر من چاق نمیشه. من مشکلی ندارم با این ماجرا. سپرده م ب تیپ بدنی خودش. در کنارشم ۲ساله حرفای بقیه رو تحمل میکنم. کاریش نمیشه کرد
وای شمام کمه تورو خدا چیکار کنیم بخدا غصه ش منو کشته من خودم تپلم همسرم لاغر همشم خونواده ی همسرم میگن چقد لاغره و رنگ و رو نداره حالا به نظر خودم همچینم نیس هی مامان اینام میگن خوبه لاغر نیست ولی اونا میگن ته دلم یه جوری میشه
زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
اره نمیدونم چیکار کنم ویتامینم دادم بهش خوب خارجی فرقی نکرد پسربزرگم همیشه از نمودار بالاتر بود قد و وزنش این طفلکم ریزه ی توراهی ام دارم الان تو سونو منتظرم ببینم این فسقل چقد شده😐
پسرم من هم وزن و هم سن پسر شماست. هر کی پسرمو میبینه میگه این ک فقط قد کشیده. اکثر آدمای دوروبرم حتی ...
خیلی حرفاشون نیش دار و سخته من هرچی به خودم گفتن و میگن مهم نبوده برام لامصب درمورد بچم بگت میمیرن
منم دخترم نزدیک13کیلو 33 ماهشه.لاغرم هست.مهمه این که کاملا سالمه.من کلا خودم بچه لاغر دوست دارم از ب ...
خدا نگه داره بچه تپل خوشکله ولی ما😔