2777
2789

دلم داره میترکه ،دلم گرفته خیلیییییییییی 😢😢😢وضعیت قرمزه😢😥😪

خدا جون ینی میشه اینبارم عظمتت رو نشون این مردم بدبخت بدی😭😭😭😭تو بارداری و این قرنطینه خیلی سختمه خدا جون یه نگاه بهمون بنداز😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی نمیره هیچ وفت😭😭😭😭🔨

انقدر بدم میاد کسی اینو میگه مگه شما از اراده خدا خبر داری؟!!!انسان همیشه به رحمت خدا امید داره چون ایمان داره خدایی هست که غیرممکنو ممکن کنه حالا چارتا ادم با عقل ناقصشون ی چیزایی پیش بینی کردن دلیل نمیشه ما امیدمون رو از دست بدیم....منم خیلی کلافه ام

انقدر بدم میاد کسی اینو میگه مگه شما از اراده خدا خبر داری؟!!!انسان همیشه به رحمت خدا امید داره چون ...

😐😐😐😐😐😐😐مگه من گفتم حتمیه خانم 😑😑😑قبل از حرف زدن مزه مزه کن نخیر که خبر ندارم ولی تو یه کانال یه دکتره گفت من بر اساس اون گفتم

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
😐😐😐😐😐😐😐مگه من گفتم حتمیه خانم 😑😑😑قبل از حرف زدن مزه مزه کن نخیر که خبر ندارم ولی تو یه کان ...

هرکی گفته برا خودش گفته نا امیدی پخش نکن ادم هرچی میخونه پخش نمیکنه که اون دکتره کی هست حالا ۲۰سالم سرش تو کتاب بوده باشه چه درکی از اراده خدا داره

هرکی گفته برا خودش گفته نا امیدی پخش نکن ادم هرچی میخونه پخش نمیکنه که اون دکتره کی هست حالا ۲۰سالم ...

باش شما اینجوری فکر کن گلم

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4