2777
2789
عنوان

ترو خدا اگه میدونین بگین...

217 بازدید | 29 پست

امروز صبح دخترم تو کریر بود تو ماشین دیدم خیره شده چشماش حالت تعجب زبونشم یکم بیرون اول توجه نکردم بعد دیدم سی ثانیس به همون حالته تکونش دادم دیدم تکون نمیخوره بدنش خشک شده بود و نفس نمیکشید کسی میدونه دلیلش چی بوده چرا اینطوری شده؟

بدش خوب شد یا هنوزم تو همون حالته؟🤔

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدش خوب شد یا هنوزم تو همون حالته؟🤔

نه نفس نمیکشید اصلا شوهرم بلندش کرد تکونش داد باز علائمی نداشت تکون نمیخورد بعد برعکش کرد رو پاش گذاشتش چند بار کوبید به کمرش نفسش برگشت

ببر دکتر ب دکتر بگو اینجا نمیدونن اشتباهی بهت یه چی میگن ها

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

نه نفس نمیکشید اصلا شوهرم بلندش کرد تکونش داد باز علائمی نداشت تکون نمیخورد بعد برعکش کرد رو پاش گذا ...

😳😳😰تنگی نفس یا آلرژی اینا ندارع؟

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)