امروز صبح دخترم تو کریر بود تو ماشین دیدم خیره شده چشماش حالت تعجب زبونشم یکم بیرون اول توجه نکردم بعد دیدم سی ثانیس به همون حالته تکونش دادم دیدم تکون نمیخوره بدنش خشک شده بود و نفس نمیکشید کسی میدونه دلیلش چی بوده چرا اینطوری شده؟
دلیلشو نمیدونم ولی اگه من بودم همونجا سکته میکردم، یه بارم رفته بودیم خونه مامانم اینا سرسفره پسرم بغلم نشسته بود این خوابش برده بود من فکر کردم بیهوش شده داد زدم بچم تکون نمیخوره😂 حالا طفلکو محکم بغل کردم دادو بیداد میکنم بچم زابراه شد کلی گریه کرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه رو مدت طولانی تو کریر نذاشتی؟ انشالله که چیزی نیست اگه بازم پیش اومد ببر دکتر ، راستش من از پزشک اطفال میترسم آخه بچه که زبون نداره بگه دردش چیه اونام هر چی دلشون بخواد تجویز میکنن حتی اگه ضرر داشته باشه
داشتم میمردم شوهرممیخواست ماشینو ول کنه بچرو بغل کنه و با سرعت بره بیمارستان ک بچه برگشت
خداروشکر که به خیر گذشت،درکت میکنم برام پیش اومده ،شوهرم بچه رو برداشت دوید تو خیابون جلوی یه ماشینو گرفت بدو بدو رفت تو مطب یه دکتر خداروشکر برا ماهم به خیر گذشت ولی نصفه عمر شدم