2777
2789

دارم اقدام میکنم برا طلاق شوهرم دست بزن داره بد دله علامت میذاره جلو در ک کسی نیاو جایی نرم بچه ننس همش ب حرف مامانش ک اصلا منو دوس نداره گوش میده و حرف منو باور نداره درامدش زیاده ولی ب زوووووور پول میده و حساب میکشه بد دهنه همه مرده زندمو با کوچکترین اتفاقی فحش میده و علنا میگه گمشو برو نمیخوامت برو طلاقت میدم همیشه اینو میگه تو خونه هم چیزی بخوام بخورم میگه خودت نخوردی دادی ننه خواهرت عصر اومدن اینجا خوردن دیگه میخوام جدا شم فقط یه دختر ۱۷ ماهه دارم زندگی بعد طلاق چطوره سخته؟؟؟از بابت خودم مطمئنم ک پشیمون نمیشم از دخترم میترسم از آیندش از ازدواجش افسردگی نگیره وقتی بچه ای میبینه بغل باباشه حسودی نکنه از پس هزینه هاش برمیام چطوری تنهایی بچمو بزرگ کنم؟خانوادم پدر مادرم هستن حمایتم میکنن اما خوب پدر بچه ی خودم ک نیست !خیلی میترسم من شوهرمو دوس داشتم اما اون باهام راه نمیاد اذیتم میکنه تاچندوقت پیش بخاطر یه دعوای ساده گوشیمو گرفته بود کلید خونمم نمیداد بهم خیلی بهم بدی کرده درست بشو هم نیس ۴ ساله همینه و فقط خانوادشو میبینه من براش هیچم همیشه پیش همه خوردم میکنه دعوام میکنه دیگه همه میدونن دوسم نداره پیش خانوادش اینقد بهم بی احترامی کرده ک بچه های خواهرش ۱۰ سالشه منو ب اسم کوچیک صدامیکنه و بی احترامی میکنه دیگه چ برسه ب بزرگا!یکم از زندگی بعد طلاق بهم بگید چجوریه سخته یا فکر کردنش سخته فقط؟وضعیت بچم چی میشه ینی ...

وخدایـــــــــی کــ بشـــــدت کافـــیست...♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگیت چطوریه پشیمون نشدی؟جدا زندگی میکنی از پدرمادرت؟

نه عزيزم ن تنها پشيمون نشدم كه ارامشم بيشتر  از قبل شد

بله با پسرم مستقل زندگى ميكنيم

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃

عزیییییزم. ناراحت نباش. اون بچه رو خدا بهت داده خودشم هواشو داره نگران نباش.مطمئن باش زیر سایه همچین پدری بمونه بدتره...

حداقل شاید محبت پدری رو از پدر خودت بگیره...

من طلاق نگرفتم ولی اگر محکمی و وابسته نیستی بدون سخت نیست...

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...

نمي دونم. چرا با این همه اخلاق بازم ادامه دادید و بچه دار شدید یکم برای خودتون ارزش قایل بشید بهرحال بچه تا 7 سالگی و اگر وکیل خوب داشته باشید 9 سالگي حضانتش با شما هست 

نمی خواد فکر اینده و ازدواج دخترتون باشید تو دوران اونا دیگه اینجوری نیست که من حساسیتی باشه به خودتوون احترام بزارید و از حق خودتون دفاع کنید شما مادر هستید بخواین یا نخواین الگوی دخترتون اگر خودتون قربانی کنید اینده دخترتون هم همینه چون شما الگوش هستید 

نه عزيزم ن تنها پشيمون نشدم كه ارامشم بيشتر  از قبل شد بله با پسرم مستقل زندگى ميكنيم

یکم برام بیشتر توضیح میدی؟من میترسم پشیمون شدم فقطم بخاطر دخترم همش میگم تنهایی چجوری بزرگش کنم چجوری از پسش بربیام مریض نشه افسرده نشه غصه نخوره بعدا ک عقلش رسید محبت پدرانه خواست چیکارکنم

عزیییییزم. ناراحت نباش. اون بچه رو خدا بهت داده خودشم هواشو داره نگران نباش.مطمئن باش زیر سایه همچین ...

از پس خودم بعد طلاق برمیام چون بدی هاش بیشتره برام!خوبی هم داشته اما خوب کسی خوبه ک تو عصبانیتش هم بتونه خوب بمونه نه اینکه کتک بزنه فحش بده آبروریزی کنه تو همسایه!اما پدر خوبی بوده تاالان دخترم تو رفاه بوده ولی نمیتونم کارای خودشو خانوادشو دیگه تحمل کنم 

خدا بزرگه نترس  خوبه که دختر داری بزرگ کردن یه دختر بدون پدر شاید راحت تر باشه از پسر  ت ...

خدا  چرا الان کمکم نمیکنه ک ب این روز نیوفته زندگیم؟😣

یکم برام بیشتر توضیح میدی؟من میترسم پشیمون شدم فقطم بخاطر دخترم همش میگم تنهایی چجوری بزرگش کنم چجور ...

عزيزم شرايطا و روحيات ادما باهم فرق داره ولى من از ديد خودم ميگم:

اول اينكه من از زمانى ك پسرم ب دنيا اومد هم پدر بودم هم مادر

تا تولد هفت سالگيش جريان همين بود كلا پدرى وجود نداشت.

يك ماه بعد از تولد هفت سالگيشم ك اقدام كردم برا جدايي.

چون علاوه بر خيلي اخلاق بى خودى ك دلشت(بچه ننه دهن بين ...)

خيانت هم ميكرد ب شدت اونم با دوستام و ....

برا همين من ديدم تا الان ك تنهايي بچه رو بزرگ كزدم

خونه زندگيمونم ك خودم اداره ميكنم پس از پس مستقل بودن بر ميام.

و هروقتم ب خيانتاش فك ميكنم محاله ك از طلاقم پشيمون بشم با سنجيدن همه اينا رفتم و اقدام كردم

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃