2821
2789
عنوان

دارم طلاق ميگرم

673 بازدید | 49 پست

بد هشت ماه زندگي دارم طلاق ميگيرم سريچيزالكي منو زد از خونه بيرونم كرد الان واقعانميدونم بايدچيكاركنم پدرشوهرمم راضيه ميگه برين ضيغه طلاق بخونن تموم شه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به همین راحتی برید طلاق بگیرید؟

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
نکنید اینکارو😔

من نميخوام اما وقتي شوهرم بيرونم كرده ميگه بابام گفته توحرومي برام گفت بابام گفته اگه بري برگردونش قيدماروبايدبزني ديروز خالش زنگ زد كلي بهم توهين كرد دخترعمو پسرعمو هستيم

مشاوره برین زندگی چیزی نیست ک الکی بهم بخوره هرکسی یه خط قرمزی داره از یه چیزی دلش میشکنه ولی باهرسختی هم نمیشه جدا شد من خودم انقد بهش وقت دادم الان عذاب وجدان ندارم که تلاشی نکردم 

خب اصل مشكل چيه؟ خانواده شما نظرشون چيه؟ مشاوره رفتين؟

ن مشاوره نرفتيم عموم ك پدرشوهرم هست ب بابام گف دخترت طلاقه تموم بابام گف ديگه جنازه دخترمم نميزارم رودوش پسرت