2777
2789

یکیش سه ساله همو میشناسیم از وقتی دانشگاه بودیم تا الان که پرستاریم هردو تو یه بیمارستان.پسره خوبیه .همسنیم،چیزی نداره هیچ سرمایه ای و خیلی منو میخاد.یکیش هم تازه اومده خاستگاری متولد ۶۹هست،همه چی داره خونه و ماشین پسر خوبیه وخانوادش خوبن و بشدت پولدارن و این پسر ارشد خونده و شغل خاصی ندارع منتها میلیاردی زمین کشاورزی دارن

حالا شما لطفا منو راهنمایی کنید

خدایا نی نی مو ب خودت سپردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که خونه داره انتخاب کن. مستاجری مصیبت بزرگیه. 

واقعا اون خاستگاره که هم سنیم هیچییی نداره.حتی ماشین.کلی طول میکشه تا پیشرفت کنیم.اما خیلی دوستم داره

خدایا نی نی مو ب خودت سپردم

اولی

جای پیشرفت داره ولی دومی که شغلم نداره همش پول پدر محترم😐

بعدم علاقه چی میشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

عشق یا ثروت ....

خودت میدونی

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ