2777
2789
عنوان

وضعیت شیراز سفیده؟؟؟

128 بازدید | 11 پست

عروسی داداشمه میگن قرمزه بعضیاهم میگن سفیده میخام لباس بخرم چیکارکنم اینم بگم نمیتونن صبرکن جاری من حالش بده اگ طوری بشه تا سرسال باید بمونن

تیکر تولد پسرمه

هیچ جا سفید نیس الکی میگن

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

سفیدم باشه با رفت و آمد زیاد قرمز میشه

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم با این وضعیت جونتونم در خطره 

ی جشن خانوادگی بگیرین  ک هم اونا ارزو ب دل نشن 

هم دیگه با وضع جاریتون اوصاع خدای نکرده بدتر نشه

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...