2777
2789
عنوان

عزیزای مشهدی بیایین

79 بازدید | 15 پست

سلام.اوضاع شهرتون از نظر کرونا چطوره؟

مسافر زیاد میان؟

حرم چی؟ رواقهای سقفدار هم بازه؟

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان

مشهد در وضع قرمزه... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اخبار گفت. مثل خیلی از شهرا

تهرانم همینطوره

روزی که تو آمدی به دنیا عریان_ جمعی به تو خندان و تو بودی گریان_ کاری بکن ای دوست به وقت رفتن_ عالم به تو گریند و تو باشی خندان

قرمزه همه جاهم ششششلوغ 

جدی! مسافر زیاده؟

قرمزه همه جاهم ششششلوغ 

شما تو خود مشهدین؟

نیاین خیلی بهتره حرم باز هم باشه بالاخره باید برین سرویس برای وضو گرفتن اونجا دیگه افتضاحه همه کنار هم فضا پر از قطرک سلامتیتون واجب تره چیزی که تو تلویزیون میگن گوش نکنین اینجا شرایط خوب نیست

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم

نه من نمیام.

مامان بابام جا گرفتن.بلیت همه چی ،دارن میان

استرس اونا رو دارم

نیاین خیلی بهتره حرم باز هم باشه بالاخره باید برین سرویس برای وضو گرفتن اونجا دیگه افتضاحه همه کنار ...

کارشون بد بود که حرم رو باز کردن و دیگه همه دلشون میخواد برن زیارت.

چند ماه دیگه صبر می کردن به نفع همه بود .هم مشهدیا هم مسافرا

خیلی وضعیت قرمزه نیاین توروخدا🥺🥺خیلیم گزمه

باشه بخاطر شما مشهدیا نمیام

تموم بیمارستانا پر شده😐😐هرکی کرونا میگیره میفرستنش خونه ..بازم خوددانی

برای امضات دعا کردم🤲🏾