2777
2789

بچه من نزدیک یکسالشه از الان دارن واسه خودشون برنامه ریزی میکنن بچم به سنی برسه که خونشون بمونه از طرفی میگم نوه اول ذوق دارن اشکال نداره از طرفی هم‌میترسم اوضاع از دستم در بره از نظری تربیتی و بقیه مسائل 

لطفا تجربیاتتونو بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بنا ب شرایطی زیاد اینجوری خونه عزیز و عمه و خاله میموندم 

ب هیچچچ وجه اینکارو نکنین تو بهترین حالت ک بگیم دلسوزن بازم بچه دو تربیتی میشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

عمرا اصلانزار من بااینک ب دنیانیومده ازالان میگن بدنیااومد همش بایدپیش ماباشه خیلی مسخرن بخدا درسته نوه اوله وعزیزه وفلانه ولی دیگه شب باااایدپیش مادرش بخابه

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.

وا نه چرا باید بمونه من اصلا اجازه نمیدم حتی بدون من بره اونجا چه برسه به موندن😐

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘

کاملا حق با شماست

بچه‌های خواهر شوهرم پیش مادرشوهرم و درشوهرم بودن بیست و چهاری

الان جزو بی تربیت ترین و لوس ترین و مزخرف ترین و جیغ جیغو ترین بچهای فامیلن

با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر....هیچکس، هیچکس اینجا به تو مانند نشد.... هر کسی در دل من جای خودش را دارد....جانشین تو در این سینه خداوند نشد⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

نه .. من تعارف ندارم اونا هم بگن خیلی راحت میگم نمیارم البته قبلا هم گفتم که نمیارمش زیاد 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

تو مادری بذار برنجن از دستت بچه ات مهمتره برین تو طول روز خونشون باز با خودت البته

شب حتماً باید سر به بالین پدر و مادر بذاره عادت نشه براش دوری از خونه بذار احساس مالکیت و تعلق داشته باشه وابسته به خانواده

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت