بچه من نزدیک یکسالشه از الان دارن واسه خودشون برنامه ریزی میکنن بچم به سنی برسه که خونشون بمونه از طرفی میگم نوه اول ذوق دارن اشکال نداره از طرفی هممیترسم اوضاع از دستم در بره از نظری تربیتی و بقیه مسائل
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وا نه چرا باید بمونه من اصلا اجازه نمیدم حتی بدون من بره اونجا چه برسه به موندن😐
امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘
بچههای خواهر شوهرم پیش مادرشوهرم و درشوهرم بودن بیست و چهاری
الان جزو بی تربیت ترین و لوس ترین و مزخرف ترین و جیغ جیغو ترین بچهای فامیلن
با چراغی همه جا گشتم و گشتم در شهر....هیچکس، هیچکس اینجا به تو مانند نشد.... هر کسی در دل من جای خودش را دارد....جانشین تو در این سینه خداوند نشد♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
نه .. من تعارف ندارم اونا هم بگن خیلی راحت میگم نمیارم البته قبلا هم گفتم که نمیارمش زیاد
♥️سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ♥️خوشبخت خوشبختم ،😍❣️سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ❤️کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم🤦🏻♀️ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍