2777
2789
عنوان

دامادمون به خواهرم میگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 2187 بازدید | 73 پست
شکایت کنیم ابروی خواهرم میره (همونی ک طلاق گرفته)

چرا آبروش بره مگه خواهر تو به اون پیام میده خب اون داره مزاحم میشه آبروی اون میره و دستش پیش زن و بچش رو میشه 

ای جماعت عاشقم من... عشق جذابم حسین دی.... هچکسه باش ایرمرم چون منیم اربابیم حسین دی 😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا نداریم اونیکی هیچ کدوم بدرد نمیخورن

آخی.. پس فقط شکایت کنین اگه بیشتر مزاحم شد. یا شمارش رو عوض کنه و اون رو هم بلاک کنه 

ای جماعت عاشقم من... عشق جذابم حسین دی.... هچکسه باش ایرمرم چون منیم اربابیم حسین دی 😭😭😭😭

اصلا ب کسی نگید فقط بلاک کنید

من مجرد بودم شوهر خالم بهم پیشنهاد داد به زنش ک گفتم همه چی برعکس شدو همه تقصیرا افتاد گردن من😑

مردی ک انقد بدون ترس واضح همچی حرفی میزنه مطمئن باشه خودش موطمئنه ک زنش اگرم بفهمه واکنش خاصی نشون نمیده پس این وسط فقط رابطه خواهراس ک خراب میشه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بگید بهتره چون خواهرمطلقت هم اگرجوابشو نده میره سراغ یک نفردیگه پس بهتره خواهرت بفهمه شوهرش  چجور ادمیه

گناه داره ازش مخفی نکنید بعدا کاسه کوزه ها سر خواهر مطلقت میشکنه

برادر هم ندارین؟ فکر کرده بی صاحبه که میتونه هر جور خواست سواستفاده کنه. من نمیخوام زندگی اون خواهرتون به هم بخوره و بعدا با یه بچه این یکی که طلاق گرفته رو مقصر بدونه. اگه کسی هست که ازش بترسه یا حساب ببره بهش بگه خودش رو جمع کنه شاید بهتر باشه.

با اینکه تلخه و ممکنه عواقب بدی داشته باشه ولی باید به خواهرتون بگید تا از خواب و خیال دربیاد و بفهم ...

تو ظاهر خیلی سر ب زیر و آرومه  ولی خب باطنش...

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ببین مردی ک به این درجه از وقاحت رسیده مطمئن باش زنشم همچین بیخبر از کاراش نیست حتما بارها مچشو گرفته

بقول شوهرم خری ک لَنگ میشه اول صاحبش میفهمه پس گفتن شما به خواهرتون فقط خواهر مطلقتو سبک میکنه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
😐😐😐 مردی که اینقدر کثیف و هرزه است این چیزا سرش میشه؟؟!

راستم میگی 

الان یادم اومد بچه بودم دوست مامانم با گریه اومد خونمون شوهر خواهرش بهش تجاوز کرده بود اونم مطلقه بود با دومادشون میره خونه اجاره ای ببینه ک بهش تجاوز میکنه😔