2777
2789

موهام بلندهموخوره دارم میخوام کوتاه کنم

اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚‍نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس اولی چقدر حال بهم زنه ،دومی خوبه

منظورم چتری بود

اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚‍نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏
به شرطی که چتریاتو نریزی تو صورتت    

صورتم گرده چتری نزنم؟

راستش این مدلی بنظرم قشنک نیست

موهام خیلی موخوره داره مجبورم اینحوری بزنم

منظورم چتری بود

این همه عکس مدل چتری اینو چرا مدل کردی  

چتری تا دو هفته خوبه کم کم میاد تو چشمت ،تو یه دوره ای هم نه میره پشت گوشت ،نه کاریش میشه کرد ،همش تو چشمتن تا بلند بشن

خدایا شکرت   
موهام خیلی موخوره داره مجبورم اینحوری بزنم

هر جور راحتی اسی، در نهایت خودت باید تصمیم بگیری،

من فقط نظرمو گفتم🌼

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم