2777
2789
عنوان

همش خواب میبینه خوراکیاشو قایم کردم😓😖

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 77 پست
پسر من دست یکی از بچه ها نوشمک دید گفت الا با الله میخوام بدون اسم و استاندارد و... گرفتم بردم خونه ...

عاشقت شدم ته خلاقیتی تو😍😍😍😍😍😍😀😀😀😀😀

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
آره عزیزم  ذهن بچه ها تا پنج سالگی بیشترین قدرت یادگیری و حافظه رو داره

وای واقعا😯 

خدایا منو ببخش😮

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوره ولی زیاد دوس نداره پخش زمین میکنه  هرچیم ب باباش میگم نخر گوش نمیده اره بخدا میبینی😦

یع جوری بهش بگو که رو بچه تاثیر نداشته باشه یا کلا با دخترت صحبت کن

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤
همه چیز ، دختر من که تعداد مداد رنگی ها، تعداد قاشق های اسباب بازیش، همه رو می دونه، یه دونه کم بشه ...

ای  جانم😍😍😍

عزززیزم 

اره راسم میگی 

قشنگ میفهمه یه مداد رنگیشم نباشه

استارتر مامانتو تگ کن من بگم یه کم خوراکی برای خودت جداگانه بخره به خوراکی بچه نظر نداشته باشی 😂😂 ...

😁😁😁

آره و احساس نا امنی و عدم اطمینان رو توی وجودش ایجاد می کنه این کار اگه می خوای نخوره نخر یا بگو فق ...

وای راسم میگی بخدا 

چقدر بی فکرم من 

باباش میخره😥

یع جوری بهش بگو که رو بچه تاثیر نداشته باشه یا کلا با دخترت صحبت کن

اره باید از این ب بعد یه مقدار بهش مبدم 

وای خواهر از بس اینکارو کردم بچه مثه موش موشک شده همش تو کمد لباسا دنبال شکلاته😑

اره باید از این ب بعد یه مقدار بهش مبدم  وای خواهر از بس اینکارو کردم بچه مثه موش موشک شده همش ...

باهاش حرف بزن بگو مامان برات ضرر داره زیادش هروقت خواستی بگو بهت میدم تموم نمیشه زیاد داریم   

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤
باهاش حرف بزن بگو مامان برات ضرر داره زیادش هروقت خواستی بگو بهت میدم تموم نمیشه زیاد داریم   ...

مرسی عزیزم اره دیگه اینکارو میکنم 😍💖💖💖💖

اخی عزیزم زیاد بزار جلو دستش 

😄😄😄😄تاپیک مال دوسال پیشه عزیزم 

اون زمان چیپس و کیک و این چیزا رو زیاد نمیدادمش چون براش بد بود