2777
2789
عنوان

میگما 😐

133 بازدید | 19 پست

فک کنم فقط ما ایرانیا میتونیم تو گرم ترین روز سال ۳تا چایی بخوریم من دارم میپزم هنوزم در حال چایی خوردنم اخه چراااااا😐گرمه😐😐😐😐

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم من هنوزم تو کف اون ۲۰ کیلو طلایی هستم ک زدن بردن 😥

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

تو تنها نیستی یه ملت اینجورین...اونم ملت خودمونه🤣😍

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

الان نیاز پیدا کردم به چای

من اگه چای نخورم نمیخواد هرماه کلی هزینه گزاف واسه سفید نگه داشتن دندونام بدم

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
ما هفتاد درصد بدنمون به جای اب از چایی تشکیل شده

دقیقا هی میخورم گلاب ب روتون میرم wc فضا ایجاد میکنم باز میخورم 😐😐😐😐😐یه مقداریش میشه عرق ی مقداریشم wc

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋
نمیدونم من هنوزم تو کف اون ۲۰ کیلو طلایی هستم ک زدن بردن 😥

کی زد 😂

کجا؟چی شده؟؟؟🤔😐

ما ملارد هستیم امروز تو خیابون امام یه چهارراه قبل خونه مادرشوهرم اینا یه طلافروشی رو دزد زد سرقت مسلحانه ۲۰ کیلو طلا تو روز روشن جلو چشم تمام بازاریا ریختن تو گونی و بردن 😑

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
تو تنها نیستی یه ملت اینجورین...اونم ملت خودمونه🤣😍

😂😂😂ب قول شاعر ک میگه وقتی امتحان داری و چیزی نخوندی میفهمی دوستتم نخونده انگار تموم دنیا مال تو شده

یک حالی میده یه مملکت اینجورین

ما ملارد هستیم امروز تو خیابون امام یه چهارراه قبل خونه مادرشوهرم اینا یه طلافروشی رو دزد زد سرقت مس ...

ای وااااییی😥۲۰ کیلو طلا تو روز روشن!چه چیزای عجیبی این روزا میشنوم😐😂🤦🏻‍♀️