من دیروز اولین جلسه ی لیزر بیکینی رو رفتم ولی متاسفانه خیلی درد داشت پاهامم لیزر کردم ولی زیاد حس نکردم ولی بیکینی خیلی درد داشت طوری که نشد دکتر راحت لیزر کنن به نظرتون راهی هست که دردشو کم کنه؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
من اپراتورلیزر بودم تایکماه پیش.. ببین میتونی زایلاپی استفاده کنی ولی اثر لیزر ۳۰ درصد کم میکنه... وانرژی لیزر به ریشه ی موت نمیرسه... پس باید هرجور شده تحملش کنی ...فقطم جلسه اول درد داری چون فولیکول موهات خیلی قویه...بعد به مرور ریشه موهات سست میشه ودردت کمتر
من اپراتورلیزر بودم تایکماه پیش.. ببین میتونی زایلاپی استفاده کنی ولی اثر لیزر ۳۰ درصد کم میکنه... و ...
اپراتور؟
مگه خود متخصص پوست انجام نمیده؟
بینکنی معمولا چند جلسه جواب میده؟
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮