2777
2789
عنوان

مدفوع نکردن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 48 پست

اشکال نداره دخترمن بعضی وقتا ب ده رورم میرسیدمدفوع نمیکرد‌.شیرخودمومیخورد.میتونی گوش پاکن آغشته ب روغن بادام کنی بزنی ب مقعدش همون لحظه پی پی میکنه.

خداایاهمه مریضاروشفابده،الهی آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن چسبندگی میاره فقط اروم زیرناف خیلی کم ماساژ بدیم..چون هنوز خام هست

دقیقا ممنون که کامل کردی عزیزم 

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 
7،8 روز یبار

شکمشو ماساژ بده

پاهاشو بگیر چند بیار سمت شکمش

خودت روغن زیتون بخور

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
هم شیر خودم هم 60 سی‌سی شیر خشک در روز

عزیزم پسرمن از همون روز اول شکمش دیر کار میداد یعنی هر هشت روز ،الان براش حریره بادوم درست میکنم و درکنار شیر خودم روزی ۳۰سیسی صبح و ۳۰سیسی شب شیرخشک هم میدم،از وقتی حریره بادام بهش میدم روز در میون شکمش کار میده،درضمن روزی یک قاشق مربا خوری کره هم میدم

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
7،8 روز یبار

دکتر بردیش؟؟یبوست داره؟خیلی زیاده ۷،۸روز یکبار 

به نظرم سرسری نگیر،من بچم تا۵سالگی مشکل داشت،آخر خدا خواست خوب شد بعد۴سال 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦