2777
2789
عنوان

خدا بهمون رحم کرد

488 بازدید | 24 پست

هفته 24 هستم ...معده ام خیلی سوز میده همش اسید معده ام میاد بالا گفتم پا شم برم به اب جوش از سماور بردارم توش عرق نعنا با نبات بریزم بخورم ...رفتم یه لحظه حس کردم بوی گاز میاد دیدم اره گاز روشن مونده بچه ها تو بارداری خیلی هواس پرت شدم میترسم بلایی سر خودم بیارم😑 از اون ورم سماور ابش تموم شده بود 😖 خوب شد این نی نی سایت بود داشتم میچرخیدم توش اگه خوابم میگرفت چه اتفاقی میفتاد😢

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉

خدا رو شکر بخیر گذشت

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

خانمها تو رو خدا برای تاپیکم گزارش بزنید ابروم تو خطره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4529819/پسر-عمه-ام-برام-پیام-داده-دنبال-دوستم?postId=141179460#

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر بخیر گذشت صدقه بزار

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

شیر هم بخوری برای سوزش معده خوبه .

همیشه بعدازاینکه غذات رو پختی لازم چندین بار گازت رو چک کن و سماور هم هروقت دیدی یه استکان بیشتر اب نداره سریع همونجا اب بریز نزار برای بعدا

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
واقعا خدا دوسم داشته

دو سه تومن صدقه کنار بذار

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄