2777
2789

بله 

خدایا میشه بیاد اون روزی که فرزندمو بقلم بگیرمو ازین استرس بیرون بیام و وقتی ب گذشته نگا کنم بگم ای بابا چقدر من ترسو بودم همش گذشت و رفت و نتیجه ی تلاشم پسر خوشگلمه که توی بقلمه . خدایا کمکم کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط میخوام شروعشو بدونم که لکه هم جز پریود هست

نه معمولا نيست

چون بعدش مثلا هفت روز پريود باشى هفت روز ادامه داره معمولا

پى شو بگير معمولا لكه بينى نشونه كيست و چسبندگى حتما برو دكتر هورمونات بهم ريخته

نه معمولا نيست چون بعدش مثلا هفت روز پريود باشى هفت روز ادامه داره معمولا پى شو بگير معمولا لكه بي ...

نه فقط ماه پیش اینطوری شدم مسافرت بودم روزقبل پریودم اینظوری یبارشد .میخواستم بدونم این ماه روز لکه بینی ماه پیش پری میشم یا روزی ک پریودوافعی شدم.یکیم روزای اخر که لکه میشه اونم تموم قاعدگی حساب میشه؟

نه فقط ماه پیش اینطوری شدم مسافرت بودم روزقبل پریودم اینظوری یبارشد .میخواستم بدونم این ماه روز لکه ...

حالا بايد ببينى تكرار ميشه يا نه (لكه بينى )

ماه ديگه هم احتمالا يا با تاريخ لكه بينيت ميشى يا دو روز ديرتر

لكه هاى اخرو اگه هميشه داشتى كه طبيعى هست

اگه مقداد خونريزيتم تو طول سالهاى پريود يهو كم و زياد شد حتما برو دكتر