2777
2789

اگر کسی هی به ادم نگاه کنه 🙂🙂

سره سفره ازش پذیرایی کنه 🙂🙂

وقتی می خواد برای خودش چایی بریزه از اونم بپرسه چایی میخوری 🙂🙂

همش سعی کنه وقتی اون شخص نگاشم نمیکنه چیزی بگه که اون حواسش بهش جلب بشه🙂🙂

حرفای اون شخصو تایید کنه 🙂🙂

وقتی اون شخص داره حرف میزنه سریع برگرده به حرفاش گوش بده 🙂🙂

وقتی با اون طرف داره حرف میزنه به جاهای دیگه توجه نکنه🙂🙂

یعنی از اون شخص خوشش میاد و بهش علاقه داره☺☺

ما توی فامیل این مدلی نیستیم که دختر خاله یا پسر خاله های مجرد زیاد با هم حرف بزنن الان این هایی که لالا نوشتم رفتار های پسر خالمه له نظر شما یعنی اون عاشق من شده 🙂🙂

به خدا کلافه شدم انقدر به این موضوع فکر کردم 

اگر کسی تجربه درباره این موضوع داره لطفا بگه

اگه عاشقی نیست چیه پس

فقط خداکنه عشق باشه نه هوس چون این روزا عاشقی زیادی ولی از روی هوس

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه عاشقی نیست چیه پس فقط خداکنه عشق باشه نه هوس چون این روزا عاشقی زیادی ولی از روی هوس

نه اون ادم خوبیه اصلا به دختر های فامیل رو نمیده اگر دختری بهش سلام کنه تو فامیل فقط اروم میگه سلام ولی وقتی منو میبینه میگه سلام چطوری حالت خوبه من اوایل دوسش نداشتم ولی الان عاشقش شدم

نه اون ادم خوبیه اصلا به دختر های فامیل رو نمیده اگر دختری بهش سلام کنه تو فامیل فقط اروم میگه سلام ...

موفق باشید انشالله ک بهم برسید یا حق🙋‍♂️

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏

تو اینترنت خوندم نوشته بود ادمی که عاشق میسه انگار کوکایین مصرف کرده یعنی همش شاده 

اون وقتی منو میبینه همش خوشحاله باهام حرف میزنه ولی اگه بابامو و داداشام باشن همش سرش پایینه هی سرشو میاره بالا منو میبینه دوباره سرشو میندازه پایین

لزوما اسم عشق روش نذار ممكنه خوشش بياد استارتر لطفا برا خودت رويا بافي نكن ازدواج فاميلي دردسرهاش ...

نه ما بیشتر ازدواج های دورو اطرافمون فامیلی هست الانم خیلی خوشبختن همین پسر خالم ابجی هاش و برادرش با فامیل ازدواج کردن