2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصن لیمومی رو قبول ندارم شما فقط سعی کن غذاهاتو سالم کنی ورزش کنی و عرق رازیانه مصرف کنی زود وزن ...

چرا ..فعلا امروز روز اوله ..همه چیم داره اخه خودم نمیدونم چی بخورم نخورم که هم چاق نشم هم شیرم کم نشه

چرا ..فعلا امروز روز اوله ..همه چیم داره اخه خودم نمیدونم چی بخورم نخورم که هم چاق نشم هم شیرم کم نش ...

برا کاهش وزن اصولی مفت نمی ارزه. همش برنج، نون ربوهیدرات... کالری مصرفیش پایینه. میوه توش خیلی زیاده من گرفته بودم روزی 6 تا خرما داشت با نیم کیلو میوه😐این همه قند و کربوهیدرات بدن رو نابود میکنه

ازچی ترسیدی

چون یخورده بنیه ام ضعیفه بعد شیرم میدادم ترسیدم تیلی ضعیف تر شم پلی کیستیک هستم گفتم بهانه میشه واسه عودش الانم فقر آهن و ویتامین دارم یکم غذامو کم کردم یه ذره فعالیتمو بیشتر کردم دست و پاهام خواب رفتگی پیدا میکنه با اینکه صبحا شیره امو میهورم قرضای ویتامینمو میخورم تو رژیم غذاییم فیبر ک غلات و پروتئینم مصرف میکنم

آدم باید مراقب باشه بدنش افت نکنه

بله گرفتم لاغر هم شدم ولی اصلا ب هیچ کس توصیه نمیکنم چون بی نهایت ناسالمه من ب جای چربی عضله از دست ...

یعنی فقط لاغر کردی سایز عوض نکردی؟

منم تو خام گیاهخواری این اتفاق افتاد واسگ لاغری با بازگشت و سایزم فقط ۱ سایز کم شد با ده کیلو لاغری