2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم پسرم امسال میره پیش 2،،بخاطر کرونا نمیدونم چیکار کنم میترسم ثبت نامش کنم،انلاین هم که عمرا بشینه پای گوشی،اجباریه یا نه؟برگه پایان تحصیلی پیش دبستان اجباریه؟

9/9/99 بهترین اتفاق زندگی من خواهد افتاد...خدایا کمکم کن،وزن اولیه 72،وزن الان64،هدف بعدی 59،هدف نهایی 
یعنی چی پیش دبستانی ۲ مگه چنتا پیش دبستانی داریم من امسال دخترم قراره برع پیش دبستانی ولی پارسالم مه ...

۱ برای ۴ ساله هاست ۲ برای ۵ ساله ها ۶ ساله ها هم گه میرن کلاس اول

یعنی پارسال که همه کلاسا نیمه تعطیل بود ،انلاین خوند؟

ازاسفند به بعدانلاین درس میدادن ومعلمش خیلی خوب باهاشون تمرین کرد و کتاب هارو تموم کرد 

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.

فقط یادگیدی الفبا  و جمع و تفریق تا ۱۰ خیلی مهمه دیگه؟

برای بچه من مهد قرآن غیرانتفاعی بود همه اصول صحیح قرآن خوندن رو بهش یاد دادن. یه سری کتاب های مربوط به خود این مرکز و بهش یاد دادن ریاضی هم بود. برای خواهرزادم کتاباش ونوع آموزشش فرق داشت

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.