2777
2789

بچه ها اول گفتم ک اشتباه کردم لطفا سرزنش نکنید ک چرا رفتی و اینا 

دوسپسرم قراره اخر همین هفته بیان خاستگاری بعد خیلی از خاهرش تعریف میکرد ک خاهرم دکتر داروسازه و خیلی منو دوس داره فلان بعد کفت بیا بریم بیرون خاهرم خیلی دوست داره ببیندت

رفتبم یک کافهه نشستیم سلام احوالپرسی 

بعد خاهرش شروع کرد منو سوال پیچ کردن چندسالته و برادرم و کجا دیدی و اصلا من هنگ کردم بعد از خانواده م پرسید چنتا بچه اید و خب ما زیادیم وقتی بعش گفتم چشماش گرد شد زل زد ب نامزدم 

معتادا نمیگیرن....هیشکی نگرفته ما که ندیدیم

چندتاييد؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر آخر ک میفهمن خودت باش فقط نقش بازی نکن هر جور هستین همونجوری باشید

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏

دوس پسرت الکی میگه خواهرش خیلی دوستت داره و فلان

درواقع راضی نیست

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

مگه چند تابچه اید که تعجب کرد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ایییش از همین الان میخاد خواهر شوور بازی در بیاره

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!