2777
2789
عنوان

طول سرویکس

140 بازدید | 17 پست

سلام خانما من هفته دوازده طول سرویکسم 39 بود، بعد هفته 17 که رفتم شده بود 34،همون سونوگرافیست انجام داد برام. حالا علت این همه کاهش چیه؟ میترسم رفته رفته کمتر بشه😭 چیکار کنم بالا بره؟ نزدیکی اصلا نداریم کار سنگینم نمیکنم فقط دو سه روز یبار 20 تا پله بالا پایین میرم. دکترمم گفت سونو واژینال میخوای؟ گفتم نه، دیگه بعدش نگفت برو استراحت کن یا خطر داره و...

سابقه زایمان زود رس ندارم، فقط یدونه سقط 7 هفته ای دارم. دهانه رحمم رو هم زده که بسته هست

سی بشه باید سرکلاژ کنی من 45 بود یهو 27 شد سرکلاژ شدم،، استراحت کن امپولم که حتما بت داده با شیاف استفاده کن انشاالله به سلامت این روزا رو سپری کنی 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

منم ۱۲ هفته ، طولش ۳۸ بود . ۱۸ هفته رفتم شده بود ۳۱.۵ منم خیلی نگرانم . دکترم واسم سونو واژینال نوشته میترسم بدم . تو این مدت فعالیت داشتم و چند روز آخرم همش مهمون داشتم و سرپا بودم و هی خم و راست شدم . 😓🥺☹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران چی هستی به دکترت اعتماد کن منم هفته ی ۱۲ سرویکسم ۳۰ بود تازه دکترمگفت خوبه استراحت نداد ولی خودم خیلی مراعات کردم بچه هم سروقت به دنیا اومد

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
سونو واژینال خطرناکه ؟ خیلی میترسم 😓

دز حد یکی دوبار اشکال نداره، ترس نداره عزیزم 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
دز حد یکی دوبار اشکال نداره، ترس نداره عزیزم 

دستگاه شو تو نت دیدم خیلی بزرگ و دراز بود نکنه طول سرویکس کم باشه کیسه آبو پاره کنه یا عفونت بگیرم یا واسه جنین خطرناک باشه دارم میمیرم از فکر و خیال ما حتی رابطه هم نداریم از ترس 

سی بشه باید سرکلاژ کنی من 45 بود یهو 27 شد سرکلاژ شدم،، استراحت کن امپولم که حتما بت داده با شیاف اس ...

نه بابا هیچی نداد نه آمپول نه شیاف، تازه شیافم بخاطر سقطم مصرف میکردم که گفت دیگه لازم نیس قطع کرد

دستگاه شو تو نت دیدم خیلی بزرگ و دراز بود نکنه طول سرویکس کم باشه کیسه آبو پاره کنه یا عفونت بگیرم ی ...

عزززززییییززززم نه اینجوری نیست واسه باردارا بلدن چیکار کنن همون اولا واژن میگیرن من یبار رفتم فقط اصن نفهمیدم سریعم کارش تموم شد

نه بابا هیچی نداد نه آمپول نه شیاف، تازه شیافم بخاطر سقطم مصرف میکردم که گفت دیگه لازم نیس قطع کرد

به نظرم عوضش کن

توقف رشد، 10 ماه بعد اقدام کردم همون ماه حامله شدم

خداروشکر که این یکی سالمه انشاالله بسلامتی زایمان کنی 

من الان سه ماه از سقط میگذره و البته سنمم یکمی بالاست جزو اون دسته بارداری های خطرناکم 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗