سلام دوستان من از سه ماه و بیست روزگی با حریره بادوم و سرلاک و هویج له شده شروع کردم. دخترم خیلی تمایل نشون میده طوری که گریه میکنه براشون البته شیرشم خوب میخوره. چندتا سوال دارم اول اینکه دخترم یه پیاله کوچیک یا به عبارتی یه استکان سرخالی رو کامل(سرلاک و غیره) میخوره اشکال نداره؟ دوم اینکه در روز چند بار از کمکی استفاده کنم؟
چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
عزیزم درباره این موضوع به نتيجه رسیدم. الان سوالم چیز دیگست. ممنون از راهنماییتون گلم
چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا اونجایی که من میدونم نباید انقدر زود شروع میکردی اصلش شش ماهگیه حالا به سبک اروپایی پیش میرفتی چهار ماهگی به بعد سرلاکم از هفت به بعده اصلا میگن برامعده اش ضرر داره چون هنوز کامل نشده
خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم
عزیزم خیلی خوبه که از الان شروع کردی فقط حیفه الان بچه بدنش پاکه از این سرلاک های مصنوعی بازاری نده .به جاش از انواع سویق ها استفاده کن هم مقوی هم چاق کننده است و سویق سنجد عالین مقدارش م از کم شروع کن هر روز ببر بالا که هضمش سخت نشه
و در مورد سوالتون کتاب کودک مطالعه کن باید حتی فرنی که خیلی سبکه از روزی یک قاشق شروع کنی تا اخر ماه بشه سی قاشق تا معده عادت کنه و اذیت نشه از اون به بعد به میزان نیازش اضافه میکنی
خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم
خب شما که به نتیجه رسیدی بچه از سه ماهگی توانایی این حجم از غذا رو داره پس باید بدونی چند وعده بهش ب ...
شما وقتی بلد نیستی از راهش وارد شی برای انتقاد کردن کلا هیچی نگو😐
اصلا به من چه برو بزن معده بچه رو بترکون اصلا قورمه سبزی بده ایران پر شده از ادمایی شبیه شما موفق با ...
یه خانم انقدر بد دهن!! متاسفم
الان واجب نیست تو انقدر پیگیر باشی.😐چقدر بیکاری واقعا