2777
2789

می خوام یکم درباره ی اونجابدونم اینکه وضع زندگیشون چجوریه هزینه ی پوشاک خوراک و.... 

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال 97 رفتیم ما بشدت گرون بود اصلا پول ایران ارزش نداشت اونجا 3 برابر بود

اره اخه پولشون گرونه الان شده 10تومن امنات

برخوردمردمشون چجوربود؟ 

اره اخه پولشون گرونه الان شده 10تومن امنات برخوردمردمشون چجوربود؟ 

برخوردشون عالی خیلی خونگرمن مخصوصا ما که ترک بودیم خیلی خوش مشرب و خوش رفتار بودن و صحبت میکردن 

واحد پولشون مانات هس

کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕
برخوردشون عالی خیلی خونگرمن مخصوصا ما که ترک بودیم خیلی خوش مشرب و خوش رفتار بودن و صحبت میکردن  ...

من ترکم دیگه😁

برخوردشون عالی خیلی خونگرمن مخصوصا ما که ترک بودیم خیلی خوش مشرب و خوش رفتار بودن و صحبت میکردن  ...

به فارسی میگن منات ولی مامیگیم مانات واسه همین اونجوری گفتم 

من ازچندنفرشنیده بودم که رفته بودن اونجاازپلیساشون خیلی بدمی گفتن می گفتن خیلی پولکین اره؟ 

خیلی عالی راحتی پس  اونجا فارس زبانا از ما میخواستن کمکشون کنیم با فروشنده ها حرف بزنن😄

ماکه راحتیم😁

کی میرین؟؟باز شده راهش؟؟

نمی دونم بازکردن یانه نه معلوم نیس کی بریم من دارم تحقیق می کنم ببینم چجوریه دلم می خوادمهاجرت کنم اونجا