2777
2789
عنوان

دعا

106 بازدید | 6 پست

دوستان اگر دعا ، نماز یا ذکر معجزه گر میدونید لطفا برام بگید.

به شدت نیاز دارم برای رفع یه بیماری لاعلاج

دعایی که واقعا معجزه کنه و این بلا رو از سرم برداره

التماس دعا

من یه تک فرزندم که تو این دنیا به جز خدا و پدر و مادرم کسی رو ندارم. تمام راه‌ها به روی من بسته شده و جز دعای شمایی که نمیشناسم و اصلا نمیدونم کی هستید دستم به جایی بند نیست. منه تک فرزند تنها وایستادم جلوی کوهی از مشکلات. خدا میخواد مامانم رو ببره پیش خودش ولی نمیدونه که اگه مامانم بره بابام طاقت نمیاره و زندگی من نابود میشه . خواهش میکنم ازتون دعا کنید تو این دنیا ما هیچکس رو نداریم که برامون دعا کنه... من چشمم به دعای های شماست خواهش میکنم ازتون... و حالا پدرم از پا در اومده !!! اون از مامانم ... این از پدرم ... من موندم ! 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دعای نور برا مریضی خوبه دعای نور حضرت زهرا به امام زمان توسل کن

ممنون از راهنماییتون شما رو به فاطمه زهرا قسم دعا کنید برای من درمونده و عاجز

من یه تک فرزندم که تو این دنیا به جز خدا و پدر و مادرم کسی رو ندارم. تمام راه‌ها به روی من بسته شده و جز دعای شمایی که نمیشناسم و اصلا نمیدونم کی هستید دستم به جایی بند نیست. منه تک فرزند تنها وایستادم جلوی کوهی از مشکلات. خدا میخواد مامانم رو ببره پیش خودش ولی نمیدونه که اگه مامانم بره بابام طاقت نمیاره و زندگی من نابود میشه . خواهش میکنم ازتون دعا کنید تو این دنیا ما هیچکس رو نداریم که برامون دعا کنه... من چشمم به دعای های شماست خواهش میکنم ازتون... و حالا پدرم از پا در اومده !!! اون از مامانم ... این از پدرم ... من موندم ! 
من شنیدم ک دعای یستشیر برای بیماری خیلی خوبه دعای چهل کلید و ختم بسم الله 

ان شاالله خدا سلامتی بده عزیزم علم پیشرفت کرده خدا درد میده درملنشم میده

غصه نخور ک برات بده

سورره حشر هم خیلی خوبه 8 آیه آخر دست راستت بذار رو دردت و سوره بخون شنیدم ک خوبه

بیماران خود را با صدقه درمان کنید.

خصوصا اگه با دست خودشون صدقه بدهند

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂